Monday, March 18, 2024

SL — LARRY ROMANOFF: Biološko vojskovanje v akciji — Poglavje 17 – Epilog Biološko vojskovanje v akciji

Poglavje 17 – Epilog

Avtor: Larry Romanoff

Z dovoljenjem Prevoda za slovenščino: Courtesy of @AlesValant

 

TA ČLANEK V PDF

ENGLISH  PORTUGUESE  SLOVENIAN

 

 

 

Za trenutek razmislite o dogodkih, o katerih ste brali v teh poglavjih, in preverite, ali lahko prepoznate kakšne vzorce.

Najprej si morate zapomniti, da so uradne zgodbe, predstavljene v vsakem primeru, temeljile na tako imenovanih “dejstvih”, ki nikakor niso mogla biti resnična. Eden ali dva “borca za pravice živali” sta vstopila v vojaški objekt s smrtonosno silo in ukradla “nekaj stekleničk” smrtonosnega patogena ter s to majhno količino okužila na milijone živali. Nekaj znanstvenikov je menda le zlilo smrtonosni patogen v odtok in ta “puščajoči odtok” se je razširil po vsej državi ter okužil na milijone živali.  ZIKA je v Brazilijo prinesel okužen potnik na svetovno prvenstvo v nogometu, ugriznilo ga je na stotine milijonov komarjev, ki so nato preleteli na tisoče kilometrov, tudi čez Ande, pokrili približno 20 milijonov kvadratnih kilometrov in v samo nekaj tednih okužili na milijone ljudi v približno 20 državah. Ptičjo gripo so po celotnih ZDA razširile divje ptice, ki ne pokrivajo večine tega območja in se nikoli ne mešajo z domačo perutnino. Meningitis, otroška paraliza, EBOLA in aids so se pojavili prav tam, kjer je SZO (ali ameriška vojska) neposredno pred tem izvedla kampanje cepljenja.

 

Potem so tu še zanikanja, ki so prav tako očitno napačna. Američanke, ki so umirale za levkemijo in možganskim rakom, so trpele za “sindromom gospodinje”. Cepivo SZO proti tetanusu ni vsebovalo hormona hCG, milijoni spontanih splavov in 150 milijonov sterilizacij pa so bili posledica “naravnih vzrokov”. Agent Orange ne povzroča prirojenih napak; te zgodbe so le “protiamerikanizem”. Laboratorijsko ustvarjena mikoplazma ne povzroča prirojenih napak, čeprav so to bolezen imeli le vojaki zalivske vojne in njihovi otroci. Podobno tudi osiromašeni uran ne povzroča prirojenih napak. ZDA niso razširile bioloških vojnih patogenov na Kitajsko, Kubo, Rusijo, Ukrajino, Japonsko, Filipine, Vietnam, Iran, Irak, Libijo ali Jugoslavijo.

 

Vsi primeri, predstavljeni v tej seriji, imajo enake temeljne pomanjkljivosti. Zdi se, da se nov patogen nenadoma in nerazložljivo pojavi na najrazličnejših lokacijah brez logične razlage, kako se je to lahko zgodilo. Uradna zgodba je očitno nesmiselna, vendar oblasti zatikajo in zamegljujejo ter preprečujejo razkritje kakršnih koli koristnih informacij. Množični mediji v skladu z njimi širijo samo uradno zgodbo, medtem ko vsa druga znanstvena dejstva in mnenja zavračajo kot “teorije zarote” ter odločno spodkopavajo osebe in ugled tistih, ki poskušajo osvetliti dogodke ali razkriti resnico. Pri nekaterih dogodkih se uradna zgodba večkrat spremeni, ko se odkrijejo luknje in neskladja.

 

 

Lahko nam je oproščen cinizem in sumničavost, saj intuitivno vemo, da zgodbe ne morejo biti resnične. Vemo, da oblasti prikrivajo resnico in nam lažejo. Intuitivno vemo, da morajo množični mediji početi enako, da vedo ali močno sumijo, vendar bodo kljub temu obkrožili vozove in zaščitili tiste na oblasti.

 

V času pisanja tega članka, na začetku leta 2024, se je velik del sveta nenadoma soočil z izbruhom ošpic, ki so jih mediji že preplavili, kar kaže na njihovo resnost in še eno pandemijo, ki zahteva cepljenje. Pred sto leti je zaradi ošpic lahko umrla približno ena oseba od 1000, v zadnjih 50 ali 60 letih pa se je ta delež zmanjšal z 1/10 osebe na 1/000 osebe danes. Z drugimi besedami, približno nič, pri čemer je stopnja okužb približno enaka. Kljub temu so pred kratkim v eni od kanadskih provinc s približno 15 milijoni prebivalcev na naslovnicah kričeče priporočali, naj se “vsi” – vsi otroci in odrasli – takoj cepijo, ker sta se pojavila dva primeraV enem od uglednih kanadskih medijev je bilo na isti dan objavljenih pet člankov o ošpicah, kar je bila običajna poplava medijev, tako kot v primeru COVID, in z istim mračnim namenom prestrašiti prebivalstvo z več nepotrebnimi cepivi. Po svetu je le nekaj sto primerov, vendar se je treba vprašati, kako je mogoče, da je sev ošpic izbruhnil v 50 državah – nenadoma in hkrati. Ko sem bil otrok, so ošpice preboleli vsi in bili smo za vedno imuni. Šlo je za nadlogo in ne za bolezen. Vprašati se morate, zakaj nam ob dejansko ničelni stopnji okužbe in zelo majhnem tveganju, zlasti med odraslim prebivalstvom, predstavljajo še eno “pandemijo” in vse pozivajo k takojšnjemu cepljenju.

 

Zaradi tveganja, da se bom dolgočasno ponavljal, imejte v mislih znake, ki praktično narekujejo namerno uporabo biološkega patogena:

 

  1. Bolezen, ki jo povzroča nenavaden, redek ali neobičajen patogen ali nenavaden sev običajnega patogena, kar kaže na to, da je bil morda gensko spremenjen.
  2. pomanjkanje epidemiološke razlage, tj. ni jasne ideje o viru ali izvoru
  3. Nenavadna predstavitev ali manifestacija bolezni, tj. specifična za raso
  4. Nenavadna geografska ali sezonska razširjenost
  5. Več epidemij. Hkratni izbruhi na različnih lokacijah z istim organizmom
  6. Povratno ali sočasno širjenje. Bolezni se običajno najprej pojavijo med dovzetno živalsko populacijo, nato pa se razširijo na ljudi. Če sta ti dve bolezni hkratni ali če se bolezen pri ljudeh pojavi pred okužbo živali, smo lahko sumničavi.

 

 

Morda se zdi ta izjava presenetljiva, vendar smo v razredni vojni. Naše vlade vodijo vojno proti nam in imajo v rokah vse karte. Naše tako imenovane demokracije – “vlada ljudstva” – so prevaraNimamo druge moči kot protestirati na ulicah, pri tem pa se vse pogosteje srečujemo s krutostjo in brutalnostjo. Zaradi spraševanja in protestiranja proti uradnim pripovedim o teh in drugih dogodkih nam grozijo denarne kazni, zaporne kazni, zaplemba premoženja, zamrznitev bančnih računov, nezaposljivost in drugo.

 

Dogodki, ki sem jih tu opisal z najboljšimi dokazi, ki mi jih je uspelo zbrati, nikakor niso celotna zgodba. Predstavljajo le en posnetek celotne pokrajine, v kateri je še veliko drugih prizorov, ki so med seboj povezani. Če se boste potrudili, boste morda lahko povezali številne od teh točk, ki vse vodijo k novemu svetovnemu redu, v katerem prevladujejo fašistične diktature. Znaki so vsi, vsakega pa neizogibno spremlja nova ostra in neizprosna narava naših oblasti ter skladnost množičnih medijev in metod, s katerimi se izogibajo dejstvom in resnicam o dogodkih ter obsojajo in ostrakizirajo vse, ki se s tem ne strinjajo.

 

To vključuje promocijske poplave za LGBT+, seksualizacijo otrok, počasno, a zagotovljeno uničevanje družine in še veliko več. Vključujejo tudi WEF in Klausa Schwaba, ki pravi, da je treba imeti nič in biti srečen, jesti žuželke in živeti v hišah s površino 200 kvadratnih metrov. Vključujejo njegov ID-2030, s katerim lahko po mili volji zamrznejo naše bančne račune, če se mi (ali naši otroci ali vnuki) nočemo podrediti še enemu nevarnemu cepivu mRNA ali kateremu koli drugemu nezaželenemu navodilu, ki prihaja od naših gospodarjev. Za žalitev osebe z uporabo nepravilnega zaimka nam grozi zaporna kazen. Odvzeli nam bodo državljanstvo in nas deportirali, kot so že predlagali v nekaterih državah, če bomo dvomili o nekaterih vidikih judovske zgodovine ali celo o čemer koli, kar bi se lahko opredelilo kot ‘antisemitizem’. To so že predlagali v Nemčiji, znaki pa kažejo na vse evropske in zahodne države, pri čemer je v tem pogledu v ospredju Kanada.

 

O vsem tem je treba veliko razmišljati.

*

O AVTORJU

Pisanje gospoda Romanoffa je bilo prevedeno v 32 jezikov, njegovi članki pa objavljeni na več kot 150 tujejezičnih novičarskih in političnih spletnih straneh v več kot 30 državah ter na več kot 100 platformah v angleškem jeziku. Larry Romanoff je upokojeni svetovalec za upravljanje in poslovnež. V mednarodnih svetovalnih podjetjih je opravljal vodstvene funkcije in imel v lasti mednarodno uvozno-izvozno podjetje. Bil je gostujoči profesor na šanghajski univerzi Fudan, kjer je v višjih razredih EMBA predstavljal študije primerov s področja mednarodnih zadev. Romanoff živi v Šanghaju in trenutno piše serijo desetih knjig, ki se na splošno nanašajo na Kitajsko in Zahod. Je eden od avtorjev nove antologije Cynthie McKinney “When China Sneezes” (Ko Kitajska kihne). (Poglavje 2 – Ukvarjanje z demoni).”

Njegov celoten arhiv si lahko ogledate na

https://www.bluemoonofshanghai.com/ in https://www.moonofshanghai.com/

Lahko ga kontaktirate na:

2186604556@qq.com

 

*

Pravična uporaba in avtorske pravice

Ta članek lahko vsebuje avtorsko zaščiteno gradivo, katerega uporaba ni bila posebej odobrena s strani lastnika avtorskih pravic. Ta vsebina je na voljo v skladu z doktrino poštene uporabe in je namenjena le za izobraževalne in informativne namene. Ta vsebina se ne uporablja v komercialne namene.

 

Avtorske pravice © Larry Romanoff, Blue Moon of Shanghai, Moon of Shanghai, 2024

 

iNTERNET ARCHIVE


 

TO INTERNET ARCHIVE -- Re: An urgent request

Please remove this file from archive.org:

Step 1: (a) This is the URL that I want excluded from your website:
https://web.archive.org/web/20230414194235/https://www.moonofshanghai.com/2023/04/en-larry-romanoff-power-behind-throne.html Sincerely, Luisa Vasconcellos

 

 

CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL FRANÇAIS  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff, May 27, 2021

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

READ MORE

L.Romanoff´s interview