Sunday, May 30, 2021

EL/GRK --LARRY ROMANOFF -- Τι θέση θα πάρει η χώρα σου στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο? May 27, 2021


CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  РУССКИЙ

Τι θέση θα πάρει η χώρα σου στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο;

Από Larry Romanoff, 27 Μαϊου 2021

Οι πραγματικοί αίτιοι των δύο Παγκοσμίων Πολέμων έχουν διαγραφεί από όλα τα βιβλία της ιστορίας και αντικαταστάθηκαν από μυθογραφήματα. Κανένας Πόλεμος δεν ξεκίνησε (ή δεν επιδιώχθηκε) από την Γερμανία, αλλά παρακινήθηκαν αμφότεροι από την Ευρωπαϊκή Ομάδα Εβραίων Σιωνιστών με σκοπό την ολοσχερή καταστροφή της Γερμανίας. Η βιβλιογραφία που υπάρχει είναι συντριπτική και οι αποδείξεις αδιαμφισβήτητες. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)


Η ιστορία αυτή επαναλαμβάνεται και σήμερα με τη μαζική χειραγώγηση του Δυτικού κόσμου (ειδικά των Αμερικανών) προετοιμάζοντάς τον για έναν 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, που πιστεύω ότι πλέον είναι αναπόφευκτος. Είναι προφανές ότι τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν. Τα σημάδια υπάρχουν παντού, από την κάλυψη των ΜΜΕ έως τις ανοιχτές συζητήσεις πολέμου σε πολλές χώρες. Η Οργάνωση RAND προετοιμάζει εδώ και χρόνια στρατιωτικά σενάρια για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως κάνει και το ΝΑΤΟ. Προετοιμάζονται ή είναι σε εξέλιξη μαζικές μετακινήσεις στρατευμάτων και εξοπλισμού από το ΝΑΤΟ για την περικύκλωση της Ρωσίας. Η Αμερική περικυκλώνει την Κίνα με στρατιωτικές βάσεις, όπως αυτήν στο Γκουάμ που είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο. Κίνα και Ρωσία έχουν περικυκλωθεί από 400 σχεδόν αμερικάνικα εργαστήρια βιολογικών όπλων. Το Ιράν είναι εντελώς ανυπεράσπιστο από την υπάρχουσα αμερικανική στρατιωτική παρουσία στη Μέση Ανατολή.   

Μέσω του ελέγχου των ΜΜΕ, η Εκστρατεία Μίσους των Εβραίων κατά της Κίνας (12) (δες σημείωση 13) είναι ανελέητη, και επιτυχής θα λέγαμε για τα δύο τουλάχιστον τελευταία χρόνια, γεμίζοντας σελίδες εφημερίδων και ραδιοκύματα με ψευδείς και θηριώδεις ιστορίες εναντίον της Κίνας, με το μπαράζ των ψεμάτων αυτών να συνεχίζεται σχεδόν καθημερινά. Εφαρμόζεται το ίδιο μοτίβο από τους ίδιους ανθρώπους, όπως έγινε και τότε κατά της Γερμανίας που έσπειρε στον κόσμο μίσος και τον προετοίμασε για τον Πρώτο και Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι ο ίδιος τρόπος – και τα ίδια ψέματα – όπως αυτά που χρησιμοποιήθηκαν για τις εισβολές εναντίον του Ιρακ, της Λιβύης και της Συρίας. Οι άνθρωποι αυτοί χρησιμοποιούν κάθε είδους πρόκληση ενάντια στην Κίνα, όπως οι αυξανόμενες αισχρές και απερίσκεπτες επεμβάσεις τους στις Θάλασσες της Νότιας Κίνας και κοντά στην Ταϊβάν. Δασκαλεύουν τον κόσμο να μισεί την Κίνα, τη Ρωσία και το Ιράν. Οι προσπάθειές τους να στρέψουν την Ινδία ενάντια στην Κίνα γίνονται ολοένα και περισσότερο πιο απελπιστικές.

Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα εκτελεστεί με τη συνέργεια της Αμερικής, του ΝΑΤΟ και του Ισραήλ (που θεωρεί τον εαυτό του παγκόσμια στρατιωτική δύναμη) προκαλώντας μια τέτοια σύρραξη ώστε να διαλύσει στο τέλος Κίνα, Ρωσία και Ιράν, τις τρεις αυτές χώρες που πρέπει να καταστραφούν προκειμένου να εκπληρωθεί το όνειρο της ανέγερσης του Τρίτου Ναού του σατανά στην Ιερουσαλήμ, ξεκινώντας μετά τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αυτό είναι το σχέδιο. Το τι πιστεύετε εσείς δεν αφορά τις αποφάσεις τους.

Δεν μπορούμε να βασιστούμε καθόλου στους Αμερικανούς που παραείναι χαϊβάνια, και με αλαζονεία και κλειστά τα μάτια θα τρέξουν για μια ακόμα φορά να υπηρετήσουν τον Ιδιωτικό Στρατό των Τραπεζών, ορκιζόμενοι πίστη στα ίδια άτομα που ελέγχουν CIA και Mossad. Μαζί τους έτρεχε για τους ίδιους σκοπούς και η Αγγλία για έναν και κάτι αιώνα, μέχρι που θυσιάστηκε δίχως δισταγμό από τους τραπεζίτες όταν μετέφεραν την έδρα τους στην Αμερική. Ένας Παγκόσμιος Πόλεμος θα αφήσει την Αμερική φυσικά και οικονομικά ερείπιο, όπως έγινε τότε με τους δύο πρώτους πολέμους που ξεκλήρισαν την Βρετανική Αυτοκρατορία κι άφησαν την Αγγλία χρεωκοπημένη. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ανελέητοι και πέραν κάθε μέτρου και προκειμένου να πάρουν αυτό που θέλουν θα πολεμήσουν σκοτώνοντας και τον τελευταίο Αμερικανό. Όπως είπε κάποτε ο Benjamin Netanyahu «Αφού απομυζήσουμε την Αμερική, ας καεί κι ας χαθεί». Κι αυτό θα γίνει. Δεν έχει σημασία όμως πια γιατί οι τραπεζίτες έχουν αρχίσει  ήδη να μεταφέρουν την έδρα τους στο ΝΑΤΟ – ένα υπερ-εθνικό στρατό που δεν λογοδοτεί σε κανέναν - και που θα καταστεί ο επίσημος δυνάστης μας στον Γενναίο Νέο Κόσμο. Και ούτε μπορούμε να βασιστούμε στις μάζες του Δυτικού κόσμου γιατί δεν είναι παρά πιόνια σε αυτά τα γεωπολιτικά παιχνίδια, καθώς ελάχιστοι από αυτούς αντιλαμβάνονται το τραγικό τέλος το οποίο πρόθυμα τρέχουν να κατακτήσουν.

Η Βρετανική Βασιλική Οικογένεια είναι 100% μέσα σε όλο αυτό. Εάν αμφιβάλλετε, ζητήστε από την Ελισάβετ να βγει και να δηλώσει δημόσια ότι η Αγγλία αρνείται να συμμετάσχει σε παγκόσμιο πόλεμο. Θα σας αγνοήσει, όπως θα κάνει και ο Μπόρις Τζόνσον και όλο το καμπαλιστικό κοινοβούλιο της Βρετανίας, αφού οι ίδιοι πρωτοστατούν στα σχέδια αυτά. Ζητήστε από τον δειλό πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Θρέντοου να δηλώσει με αποφασιστικό τρόπο ότι θα αρνηθεί να ακολουθήσει τους Αμερικανούς σε κάποιον άλλο παγκόσμιο πόλεμο. Θα αρνηθεί. Ούτε μπορούμε να βασιστούμε στη Γερμανία. Η χώρα αυτή είναι Αμερικανό-Εβραϊκή αποικία δίχως βούληση δική της. Οι περισσότεροι στην Ανατολική Ευρώπη, όπως και στην Αυστραλία έχουν μεταπειστεί κι έχουν αλλαξοπιστήσει, πιστεύοντας βλακωδώς ότι δεν θα τους βλάψει το ΝΑΤΟ ενώ στην πραγματικότητα θα θυσιαστούν πρώτοι σα πρόβατα σ’ αυτόν τον 3ο πόλεμο. Η Ιταλία, η Γαλλία και η Ισπανία θα εκβιαστούν να συμμετάσχουν, όσο για την υπόλοιπη Ευρώπη τους είναι αδιάφορη. Η Ιαπωνία, που είναι επίσης Αμερικανο-Εβραϊκή αποικία δίχως δική της βούληση, όντας και βασική βάση των αμερικανικών στρατιωτικών επιχειρήσεων, δεν θα μπορέσει να κάνει διαφορετικά από το να θυσιαστεί.

Οπότε δεν μπορούμε να αποφύγουμε στο να οδηγηθούμε στο συμπέρασμα ότι όντως η ιστορία επαναλαμβάνεται, που δαιμονοποιεί για μια ακόμα φορά ένα άλλο έθνος, διασπείροντας επίτηδες τόσο μίσος και έχθρα προκειμένου να δικαιολογήσει έναν παγκόσμιο πόλεμο. Ακόμα και καταξιωμένοι ιδεολόγοι της Δύσης δεν μπορούν παρά να πάρουν όσα γράφω ως αληθή. Ποια θα είναι η θέση της κυβέρνησης του δικού σου κράτους όταν ανάψουν τα φυτίλια των κανονιών του πολέμου; Μπορείς να εξηγήσεις γιατί πιστεύεις ότι είναι καλή η ιδέα ενός 3ου Παγκόσμιου Πολέμου; Εάν είσαι Ευρωπαίος, δεν σου έφτασαν τόσοι πόλεμοι; Εάν είσαι Αμερικανός, δεν νομίζεις ότι η κυβέρνησή σου έχει ήδη παρα-σκοτώσει τόσο αθώο κόσμο; Εάν είσαι Εβραίος, γιατί δεν ξεμπροστιάζεις τους 300 ή τους 400 της καμπάλ πριν είναι αργά;

Δεδομένου λοιπόν το ότι είναι γνωστοί ποιοι προωθούν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και τη σχεδιασμένη καταστροφή της Κίνας, μένει να αναρωτηθείς εάν μπορεί να γίνει κάτι ώστε να αποφευχθεί ένα ακόμα παγκόσμιο ολοκαύτωμα. Γνωρίζοντας τη πηγή του κακού, δεν είναι και τόσο δύσκολο να κηρύξεις πόλεμο ενάντια σε κάποιες χιλιάδες άτομα σκορπισμένα σε δέκα περίπου κράτη.

Γνωρίζω μόνο ένα τρόπο για να αποφευχθεί ο επικείμενος Παγκόσμιος Πόλεμος: να κάνουμε το Ισραήλ να το πληρώσει. Εάν βρισκόμουν σε θέση εξουσίας μιας από τις χώρες τις οποίες έχουν βάλει στο στόχαστρο, θα καλούσα τον πρεσβευτή του Ισραήλ και θα τους γνωστοποιούσα πως εάν η χώρα μου αναγκάζονταν να μπει σε πόλεμο με την Αμερική, φυσικά θα απαντούσα. Εντούτοις, η πρώτη μου αντίποινα δεν θα ήταν εναντίον της Αμερικής αλλά ενάντια στο Ισραήλ, και ότι θα φρόντιζα το οπλοστάσιό μου να είναι τέτοιο ώστε η βολή μου ενάντια στο Ισραήλ να διασφάλιζε ότι η χώρα τους θα έμενε ακατοίκητη για τουλάχιστον 500 χρόνια και ότι δεν θα χτίζονταν ποτέ ο Τρίτος Ναός του σατανά. Θεωρώ ότι υπολογίζουν στο Ισραήλ αρκετά για να το θυσιάσουν, και ότι με μια τέτοια βάσιμη απειλή, θα έκαναν πίσω. Με όσα ξέρω λοιπόν, δεν νομίζω ότι μπορεί να αποφευχθεί αλλιώς ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.

Φυσικά θα με κατηγορούσαν για αντι-Σημιτισμό, αλλά το ζήτημα δεν είμαι εγώ. Αφορά μια χούφτα Ευρωπαίους Εβραίους τραπεζίτες και επιχειρηματίες που επιζητούν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο για να καταστρέψουν την παλιά τάξη πριν εγκαταστήσουν τη νέα. Θα πρέπει οι άνθρωποι αυτοί να κατά-ονομαστούν και να δημοσιοποιηθούν τα σχέδιά τους. Όπως και να το κάνουμε, ποιο είναι μεγαλύτερο έγκλημα, να δικαστούν ορισμένες εκατοντάδες άτομα ή να ξεκινήσει ένας 3ος παγκόσμιος πόλεμος;

*

Τα κείμενα του κ. Ρομανόφ έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 30 γλώσσες και τα άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε περισσότερα από 150 ξενόγλωσσα ειδησεογραφικά σάιτς σε πάνω από 30 χώρες, καθώς και σε περισσότερα από 100 αγγλόφωνα κανάλια και πλατφόρμες. Ο Λάρυ Ρομανόφ είναι συνταξιούχος σύμβουλος επιχειρήσεων και επιχειρηματίας. Κατείχε ανώτερες θέσεις συμβούλου σε διεθνείς εταιρείες, και ήταν ιδιοκτήτης μια διεθνούς εταιρείας εισαγωγών-εξαγωγών. Εκτέλεσε αναπληρωτής καθηγητής στο Φουντάν Πανεπιστήμιο της Σανγκάϊ, διδάσκοντας μαθήματα διεθνών ζητημάτων σε ανώτερες τάξεις ΕΜΒΑ. Ο κ. Ρομανοφ ζει στην Σανγκάϊ και τον καιρό αυτό συγγράφει δέκα βιβλία με θέμα την Κίνα και την Δύση. Έχει συνεισφέρει στην νέα ανθολογία της Σίνθια ΜακΚίνεϋ «Όταν η Κίνα φτερνίζεται – When China Sneezes».

Μπορείτε να βρείτε όλη του τη βιβλιοθήκη στο

https://www.moonofshanghai.com/ και στο http://www.bluemoonofshanghai.com/ 

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους στο : 2186604556@qq.com

 

Σημειώσεις:

(1) https://hofs.online/david-irving-churchills-war/

(2) https://www.paulcraigroberts.org/2020/01/13/germanys-war-chapter-4-the-allied-conspiracy-to-instigate-prolong-wwii/

(3) https://thegreateststorynevertold.tv/the-war-criminal-churchill/

(4) https://research.calvin.edu/german-propaganda-archive/schul05.htm

(5) “(5) “Germany is getting too strong. We’ve got to smash her.” – Winston Churchill speaking during a private lunch in 1936. Reminiscenses in 1961 of General Robert E. Wood. World War II. By Carl J. Schneider, Dorothy Schneider. Page 15.

Free Downlod of this book: https://pt1lib.org/book/728795/c85219?id=728795&secret=c85219

(6) “We will force this war upon Hitler, if he wants it or not.” – Winston Churchill (1936 broadcast). “This war is an English war and its goal is the destruction of Germany.” – Winston Churchill (Autumn 1939 broadcast)

https://www.coursehero.com/file/p1da79e/Following-the-Treaty-of-Versailles-Germany-was-ordered-to-pay-the-war-costs-of/

(7) “You must understand that this war is not against Hitler or National Socialism, but against the strength of the German people, which is to be smashed once and for all, regardless of whether it is in the hands of Hitler of a Jesuit priest.” – Winston Churchill [1940]; Emrys Hughes, Winston Churchill, His Career in War and Peace p. 45); This book was published in Great Britain in 1950 under the title “Winston Churchill in war and peace.” The American version titled "Winston Churchill: British bulldog"  https://www.amazon.com/Winston-Churchill-British-bulldog-career/dp/B0006ATSO8

(8) https://www.moonofshanghai.com/2020/10/jewish-responsibility-for-both-world.html

(9) https://www.moonofshanghai.com/2020/10/zionism-hidden-tiranny-by-benjamin-h.html

(10) https://www.moonofshanghai.com/2020/10/the-jewish-declaration-of-war-on.html

(11) https://www.moonofshanghai.com/2020/10/the-jewish-betrayal-of-germany-and.html

(12) The Anger Campaign against China; https://www.moonofshanghai.com/2020/08/blog-post_49.html

(13) Οι Εβραίαοι ανά τον κόσμο έχουν λόγω να απεχθάνονται την Κίνα, που σκόπευαν να διαμελίσουν και να αρμέξουν μέχρι που τους τα χάλασε ο Μάο με την επανάστασή του. Δεν ήταν οι «Βρεττανικές» οικογένειες τραπεζιτών εκείνες που οδήγησαν στην 150ετή παρωδία του οπίου της Κίνας, αλλά μονάχα οι Εβραϊκές όπως οι Ρότσιλντ, οι Σίσονς, οι Χάρντουνς και άλλες. Ευθύς μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, η πρώτη κίνηση του Μάο ήταν να απελάσει όλους τους Εβραίους από την Κίνα και να κατάσχει όλη την περιουσία που κατείχαν σε όπιο – συμπεριλαμβανομένης ολόκληρης της Σανγάης και των παραρτημάτων της HSBC στην κυρίως χώρα. Δεν το ξέχασαν αυτό ποτέ, και θέλουν το χρήματά τους πίσω.

Copyright © Larry RomanoffMoon of ShanghaiBlue Moon of Shanghai, 2021

iNTERNET ARCHIVE


 

TO INTERNET ARCHIVE -- Re: An urgent request

Please remove this file from archive.org:

Step 1: (a) This is the URL that I want excluded from your website:
https://web.archive.org/web/20230414194235/https://www.moonofshanghai.com/2023/04/en-larry-romanoff-power-behind-throne.html Sincerely, Luisa Vasconcellos

 

 

CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL FRANÇAIS  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff, May 27, 2021

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

READ MORE

L.Romanoff´s interview