Sunday, May 1, 2022

NL — LARRY ROMANOFF — De Anglo-Zionistische Internationale Cabal van Gangsters (ICG) — March 16, 2022


 


De Anglo-Zionistische Internationale Cabal van Gangsters (ICG)

Let op; dit essay bevat enkele schokkende foto’s.

Auteur: Larry Romanoff

Vertaling: ovdn

CHINESE   ENGLISH  NEDERLANDS  PORTUGUESE

 

We zijn ons allemaal bewust van het vermogen van de Anglo-Zionistische Internationale Cabal van Gangsters (ICG) om de voorkeursverhaallijn voor elke gelegenheid te propageren, zoals met het conflict tussen Rusland en Oekraïne vandaag.

 

Over het algemeen gebruiken ze de kracht van de westerse door zionisten gecontroleerde ”media” hoeren (m/v) om het wereldpubliek te overweldigen met de geaccepteerde versie van de gebeurtenissen. Maar hoe slagen Anglo Zionisten Rijk vazallen VS en Israël, en de ICG, er zo goed in om de negatieve publiciteit van hun eigen buitenlandse beleidsavonturen te vermijden?

De meesten van ons zouden instinctief geloven dat we het gemakkelijke antwoord op deze vraag hebben, omdat het eenvoudigweg lijkt te draaien om mediacensuur, maar we kunnen ons vergissen. Er is meer aan een succesvolle informatieblokkade dan oppervlakkig duidelijk is.

Het eerste deel is natuurlijk de bijna universele controle van alle westerse media door een relatief klein handjevol mensen, allemaal AshkeNazi zionistisch bekeerde Joden. Dit omvat eerst de nieuwsdiensten zoals AP en Reuters, vervolgens de kranten plus de meest erkende tijdschriften, radio- en tv-stations en netwerken, vrijwel de hele boekenuitgeverij, alle sociale media en gerelateerde internetplatforms zoals Wikipedia en Google, “factcheckers” zoals het verachtelijke Poynter Institute, evenals 90% van Hollywood, dat zowel films als televisieprogramma’s omvat.

Hun controle op informatie is bijna totaal.

Maar controle gaat veel verder dan eigendom. Als een voorbeeld, The Globe & Mail is (was) een respectabele broadsheet die lang werd erkend als de nationale krant van Canada. Enkele jaren geleden publiceerde de Globe een artikel over de gruweldaden die toen door de bekeerde Joden in Palestina tegen Arabieren werden begaan. Het artikel was niet opruiend of ideologisch, maar gewoon een nauwkeurige kroniek van gebeurtenissen waarvan de redactie vond dat ze onder de aandacht van de wereld moesten worden gebracht.

De volgende ochtend droeg de hele bovenste helft van de voorpagina van de Globe een enorme foto van een Joodse soldaat die snoep gaf aan een zogenaamd Palestijns kind, met bijpassende tekst. Je hebt geen fantasie nodig om te weten wat er ergens achter een gesloten deur is gebeurd. De datum was 1983 en in de 39 jaar sindsdien heeft de Globe geen enkel artikel gepubliceerd dat kritisch was over de AshkeNazi zionisten bekeerde Joden of over illegale zionisten staat Israël. Dat is controle. Ik heb dit deel en meer behandeld in een artikel over propaganda en de media – Het vaststellen en beheersen van het verhaal. Misschien wilt u het lezen. (1)

Het eerste wat ze echter doen, is ervoor zorgen dat alle media van betekenis uit hetzelfde script lezen en weten wat verplicht is om te melden en wat verboden is. Maar dit zijn grotendeels de westerse ”media”, met weinig Joodse controle buiten deze ‘democratische’ cocon. Wat te doen met de rest van de wereldmedia, met name de “As van het Kwaad” en dergelijke, die notoir ongehoorzaam zijn, maar wiens publicaties algemeen beschikbaar zijn voor degenen in het Westen? Hoe voorkom je dat we onze kinderen besmetten met lekkende waarheid?

Als een voorbeeld, Al Jazeera is (was) een door de Qatarese overheid gefinancierde Arabischtalige nieuwszender gevestigd in Doha, met een internationaal lezerspubliek en een irritante neiging om ongemakkelijke waarheden over westerse buitenlandse diplomatieke en militaire avonturen te onthullen. Het werd jarenlang in het Westen aan de kaak gesteld als een ketterse en betreurenswaardige belediging van het ‘officiële verhaal’ dat door het Westen werd gepropageerd. De arme kleine Al Jazeera had moeten ineenkrimpen van angst voor de nazi fascistische westerse karaktermoorden, maar op de een of andere manier was dat niet zo.

Dan, plotseling, een klimaatverandering. Al Jazeera werd mainstream, niet langer geblokkeerd of gecensureerd, maar eigenlijk aanbevolen als een betrouwbare nieuwsbron, zelfs geprezen door fascist Hillary Clinton zelf. Wat is er gebeurd? Anglo Zionisten Rijk en VS deden de regering van Qatar een aanbod dat het niet kon weigeren, en de controle werd verkocht aan de AZR/CIA. Tegenwoordig is Al Jazeera nog slechter (of beter, afhankelijk van je standpunt) dan CNN of Fox News of de UK Guardian. Vaak kan men het verschil niet zien. Hier is de link naar de hoofdpagina van Al Jazeera: klik erop en overtuig uzelf.

https://www.aljazeera.com/

Maar deze verkoop was het einde van het parcours, niet het begin. Amerika’s antwoorden zijn steevast “Dood eerst, dan onderhandelen.” De eerste actie van Bush was om de bejeesus te bombarderen vanuit de buitenlandse stations van Al Jazeera, eerst die in Afghanistan en vervolgens in Irak. Om te helpen bij de rechtvaardiging, citeerden de Amerikanen de gebruikelijke “inlichtingenrapporten” dat sommige Al Jazeera-medewerkers ISIS-agenten waren en vervolgens kruisraketten in hun voordeuren plaatsten. (2)

Met Irak is het jammer dat we soms bijdragen aan onze eigen ondergang; het hoofd van het kantoor van Al Jazeera in Kabul was zo bang voor de gebeurtenissen in Afghanistan dat hij een speciale reis maakte naar het Amerikaanse militaire hoofdkwartier om hen de GPS-coördinaten van zijn locatie te geven. Dat was een vergissing. De volgende dag gebruikte het Amerikaanse leger de eigen coördinaten van de man om een kruisraket in zijn voordeur te plaatsen. (3)

Ze deden hetzelfde met het Al Jazeera-kantoor in Bagdad en doodden iedereen op beide locaties. Hierna gaf Al Jazeera het op en trok zich terug uit Irak. (4)

Op dezelfde dag blies een ander ‘ongeluk’ een voertuig van Reuters op met daarin verschillende verslaggevers en een ‘verdwaalde’ raket verwoestte het kantoor van de televisie van Abu Dhabi. (5)

Toen dit nog steeds niet lukte om de dappere kleine Al Jazeera het zwijgen op te leggen, was Bush’ volgende stap om het hoofdkantoor in Doha te bombarderen, gelukkig ontmoedigd door nazi Bilderberger Tony Blair. Vandaar de verkoop aan de AZR/CIA. Tussen de regels door lezend, was het aanbod van de AZR/VS: “U hebt al gezien wat er met uw buitenlandse kantoren is gebeurd. Of geef Al Jazeera aan ons over, of kus het vaarwel”. Qatar had geen keus. Vandaar Al Jazeera/CNN.

Dat zorgde min of meer voor de kranten en tv-zenders. De westerse (joodse eigendom) waren al aan de kant en de rest was nu te bang om iets te melden dat niet was goedgekeurd door de door AshkeNazi zionisten bekeerde Joden geleide ICG.

Maar er was meer. Ik geloof dat het Chelsea Manning was die de video vrijgaf van een Amerikaans kanonschip dat vrolijk twee Reuters-verslaggevers en een dozijn andere mensen, waaronder twee kleine kinderen, neerschoot en de moorden filmde vanuit hun Apache-helikopter. Die video “veroorzaakte de Amerikaanse regering en het leger meer reputatieschade dan alle andere geheime [Wikileaks] documenten samen, en was wat Julian Assange “de belangrijkste wereldwijde vijand van staatsgeheim” maakte. (6)

Maar dat was slechts een van de tientallen. Die verslaggevers, niet ingebed in het Amerikaanse leger maar nog steeds meestal uit NATO-landen, hadden een gevoel van immuniteit dat niet werd gedeeld door Al Jazeera en hoewel hun media misschien min of meer op de juiste pagina stonden, lekten deze verslaggevers niettemin ongemakkelijke hoeveelheden zeer ongemakkelijke hoeveelheden – naar de tabloids als aan niemand anders.

Het monddood maken was hetzelfde, maar het één voor één richten op verslaggevers was eentonig en trok te veel publieke aandacht. Ten eerste lekte het nieuws van het hele proces met Al Jazeera uit, inclusief het voornemen van Bush om hun hoofdkwartier in Qatar te bombarderen. De Britse Daily Mirror publiceerde “een explosief verhaal vol implicaties” dat veel aandacht trok. Zozeer zelfs, dat binnen 24 uur de Mirror en alle Britse kranten waren onderworpen aan een “gag order” onder de Official Secrets Act met dreiging van vervolging en ernstige gevangenisstraf. (7)

Groepstherapie

Dat doodde het Al Jazeera-verhaal, maar weerhield koppige westerse journalisten er niet van om veel andere nare dingen te melden. Omdat enkele moorden lastig bleken, probeerde het Amerikaanse leger “groepstherapie”, en ook slim gedaan. Eerst vonden ze een ‘Timothy McVeigh’ om met een autobom het Hamra Hotel binnen te lopen dat onder meer NBC News en de Boston Globe huisvestte. De aanval mislukte, dus probeerden ze het opnieuw, maar met vergelijkbare resultaten. (8)

Om de kansen te verbeteren, “verplaatsten” ze alle buitenlandse verslaggevers van de (onveilige) oostkant van Bagdad naar de (veilige) westkant, waar de enige geschikte verblijf locatie het Palestine Hotel was, met regelingen met het hotel om de 15e verdieping te evacueren en alle verslaggevers op één plek te plaatsen.

Vervolgens huurden ze enkele Irakezen in om een vrachtwagen geladen met explosieven naast het hotel te duwen, maar de zware barricades voorkwamen schade en beperkten alle doden tot voetgangers op straat. Een tweede poging, met genoeg potentie om Timothy McVeigh jaloers te maken, mislukte ook; wat schade aan het hotel, maar alle doden weer op straat.

We weten allemaal dat er momenten zijn waarop, als je wilt dat iets goed wordt gedaan, je het gewoon zelf moet doen. Dus het Amerikaanse leger wandelde met een enorme Abrams-tank door de straten van Bagdad, positioneerde zich handig bij het hotel, hief de loop van de koepel op en blies bijna de hele 15e verdieping op, waarbij alle op dat moment aanwezige verslaggevers werden gedood. (9)

En dat zorgde voor de verslaggevers van de massamedia. (10)  (11)  (12)

Hier zijn vier andere verslagen over de bomaanslagen op het hotel die alle journalisten hebben gedood, als je ze wilt lezen:(13)  (14)  (15)  (16)

Het internet lijkt volledig te zijn ontdaan van foto’s van de nasleep. Ik heb twee uur gezocht en niets gevonden.

Het Palestine Hotel fungeerde destijds als thuis en kantoor voor meer dan 100 internationale journalisten in Bagdad. Gedwongen om een onderzoek naar de zaak uit te voeren, verklaarde het Amerikaanse militaire rapport dat
(a) ze niet wisten dat het gebouw een hotel was,
(b) na het verplaatsen van journalisten naar het hotel, ze hadden geen kennis dat journalisten erin waren verplaatst,
(c) het gebouw werd verondersteld een ‘vijandelijk vuurplatform’ te zijn,
(d) de Abrams-tank onder sluipschuttersvuur was gekomen en handelde uit zelfverdediging,
(e) De beschieting van het hotel was “geen opzettelijke aanval” op journalisten en de media, maar het resultaat van een “storing van de communicatie”, en
(f) het ontslag was “duidelijk een proportionele en gerechtvaardigde afgemeten reactie”.

Om het rapport af te sluiten, zouden journalisten van het Pentagon, volgens woordvoerder Victoria Clarkesaid, moeten weten dat “Bagdad geen veilige plek is. Daar moet je niet bij zijn.” (17)

Een Franse tv-ploeg filmde de aanval, die een leugen was voor de meeste beweringen van het leger, waaronder de fictie van de tank die onder vuur kwam te liggen, en zowel het Committee to Protect Journalists als Reporters without Borders getuigden dat alle Pentagon-functionarissen en alle Amerikaanse commandanten in Bagdad heel goed wisten “dat het Palestine Hotel vol zat met internationale journalisten.” Reporters Without Borders getuigde verder dat het Amerikaanse leger vele tientallen journalisten had gedood en nog veel meer gevangen had gezet als “cyberdissidenten” die informatie online en op de sociale media plaatsten die het Amerikaanse leger niet leuk vond. (18)

Van dat laatste item lekte niet eens een fluistering uit.

Een van de machtigste leidinggevenden in de kabelnieuws business, CNN’s Eason Jordan, werd gedwongen af te treden nadat hij “uit school sprak” tijdens een paneldiscussie op het World Economic Forum. “In een zeldzaam moment van openhartigheid”, zei Jordan tegen het publiek dat Amerikaanse troepen opzettelijk tientallen journalisten in Irak hadden aangevallen en gedood, waaronder Al Jazeera. (19)   (20)

Houd in gedachten dat de Irakezen de buitenlandse verslaggevers zeer dankbaar waren omdat zij de enige manier waren om het verhaal van de vernietiging van hun land door AZR vazal Amerika naar buiten te brengen. De Irakezen beschermden buitenlandse verslaggevers, die doodden hen niet.

Maar er was nog steeds een probleem met onafhankelijke verslaggevers. Eén in het bijzonder stuitte op iets wat hij niet mocht zien. Hij zag toevallig hoe het Amerikaanse leger grote aantallen lijkzakken begroef in massagraven in de woestijn van Irak. Aanvankelijk ging hij ervan uit dat dit Iraakse lichamen waren die werden weggegooid, maar de geheimhouding intrigeerde hem en hij ontdekte uiteindelijk dat de lichamen van Amerikanen waren – zowel militaire als militairen huurlingen van Blackwater.

Hij zei dat hem was verteld dat het Amerikaanse leger terughoudend was om vele honderden doodskisten naar huis te sturen voor de blootstelling van de media, hoewel het fotograferen en rapporteren van deze militaire doodskisten verboden was als een misdrijf. Door al die mannen te classificeren als ‘Missing in Action’ (MIA), zouden veel familie-, media- en financiële problemen worden vermeden. Ook zou het rekruteren voor zowel het leger als de huurlingen van Blackwater veel gemakkelijker worden met kleinere dodentallen.

De verslaggever wist dat hij in de gaten werd gehouden, informeerde zijn familie dat hij vreesde voor zijn leven en zei dat hij slechts een paar dagen nodig had om zijn rapport te voltooien en het met alle foto’s te verzenden. Vreemd genoeg lijkt het erop dat het Amerikaanse leger hem een dag later voorstelde om een openbare functie bij te wonen die beloofde van veel belang te zijn; hij deed dat en kreeg een sluipschutterskogel in het hoofd. Het nieuws van de Amerikaanse massagraven in de Irak-woestijn is nooit uitgelekt omdat al het bewijsmateriaal verdween.

Maar er deden zich nog meer complicaties voor. U weet misschien (of misschien niet) dat de VS miljoenen artillerie en andere kogels in Irak hebben afgevuurd die waren gemaakt van verarmd uranium (DU). Ik zal hier niet in details treden, maar een effect van DU is dat sindsdien ongeveer 25% van alle geboorten in Irak de meest vreselijke misvormingen vertoont, baby’s geboren zonder hoofd, één hoofd, twee hoofden of drie hoofden. Ik ben serieus.

Veel baby’s worden geboren met de meeste van hun interne organen buiten de romp, en velen met de hersenen volledig buiten de schedelholte. Velen hebben een willekeurig aantal ledematen afkomstig van elk deel van het lichaam, en velen zonder ledematen. Sommigen hebben geen ogen; sommigen hebben slechts één groot oog in het midden van hun voorhoofd, als de neus er nog niet is. Een Verenigde Nazi´s-rapport beschreef veel opkomende foetussen als “niet-identificeerbare brokken vlees“. Het was zo erg dat de vroedvrouwen die toen nog de meeste geboorten in Irak afleverden, weigerden te helpen bij de geboorte omdat “We niet weten wat er uit zal komen.”

Niet-identificeerbare brokken vlees

En meer

AZR en vazal VS ontkenden aanvankelijk het gebruik van DU-wapens; toen stapels bewijs dat verhaal vernietigden, beweerden de ZR-VS vervolgens dat ze geen gevaar vormden voor de mens. De corrupte door AshkeNazi zionisten gecontroleerde westerse ´´media´´ ondersteunden deze bewering van harte, met meerdere “medische studies” die beweerden dat de radioactieve elementen in Amerikaanse munitie geen gevaar vormden voor de mens, zelfs niet in zeer grote doses. Op onverklaarbare wijze herhaalde de Verenigde Nazi´s dit. De redactie van het tijdschrift The Economist probeerde de publieke impact te verzachten door te beweren dat Iraakse baby’s misschien geboorteafwijkingen hebben, maar dat ze nu vrijheid en ´´democratie´´ hebben.

Life Magazine publiceerde een artikel met de titel “De kleine slachtoffers van Desert Storm”, waarin werd beschreven hoeveel Amerikaanse soldaten naar huis terugkeerden met dezelfde radioactieve besmetting en wiens vrouwen vergelijkbare defecte geboorten ervoeren. Het artikel was ontroerend en concentreerde zich op het feit dat het Amerikaanse leger resoluut weigerde toe te geven dat zijn DU-munitie verantwoordelijk was en elke verantwoordelijkheid voor het welzijn van deze soldaten afwees. Maar het echte punt is dat Life zich op de een of andere manier niet bewust was van de honderdduizenden soortgelijke angstaanjagende geboorten in Irak, en zich alleen richtte op een paar gekoesterde Amerikaanse levens. Het artikel, en de kwestie, zijn inmiddels uit het archief van Life verwijderd en van het internet verwijderd.

Informatiebeheer”

Een ziekenhuis in Fallujah was bijzonder consciëntieus in het catalogiseren van al deze vreselijke misvormingen, het verzorgen van de levendgeborenen, het bewaren van de lichamen van de dode baby’s, het verzamelen van volumes foto’s en het nauwgezet vastleggen van al hun bevindingen. Een gevolg was dat niet alleen nieuws, maar ook foto’s begonnen uit te lekken.

De Amerikaanse reactie was 100% effectief; ze lanceerden een dodelijke reeks luchtaanvallen en bombardeerden het hele ziekenhuis tot puin, waarbij ze niet alleen de misvormde baby’s doodden, maar ook alle verzamelde records en bewijzen vernietigden en de medische staf doodde die het catalogiseerde. Natuurlijk hebben de aanvallen ook al het personeel en de reguliere patiënten in het ziekenhuis gedood.

Bij het opblazen van Iraakse ziekenhuizen, als het je in eerste instantie niet lukt . . .

Probeer het opnieuw

De BBC publiceerde een verhaal met de titel: “US strikes raze Falluja hospital”,[21]

Een verbazingwekkend nuchter en vergevingsgezind stuk waarin ze de ongelooflijke bewering deden dat “dit het soort voorbereidende operaties zijn dat zou worden uitgevoerd vóór een grootschalige aanval op Falluja, zegt onze correspondent.” Dat was alle media-aandacht die deze travestie kreeg, behalve Human Rights Watch die uitlegde dat “Iraakse regeringstroepen herhaaldelijk het Fallujah General Hospital hebben getroffen met mortiergranaten en andere munitie. De regering heeft wild geschoten in de woonwijken van Fallujah … “, zei Fred Abrahams, speciaal adviseur bij Human Rights Watch. “Deze roekeloze minachting voor burgers is dodelijk voor mensen die gevangen zitten tussen regeringstroepen en oppositiegroepen.” [22]

Uh hè. Klinkt redelijk.

AZR vazal VS deden hetzelfde in Afghanistan, en om dezelfde redenen. Deze was een beetje erger omdat de ziekenhuisbestuurders, die geloofden dat dit een vergissing was, onmiddellijk na de eerste aanval en herhaaldelijk daarna het Amerikaanse militaire hoofdkwartier belden en om stopzetting vroegen, maar tevergeefs; de bombardementen gingen door. Tot overmaat van ramp zweefden Amerikaanse kanonschepen in de buurt van het ziekenhuis en beschoten ze iedereen die probeerde het bloedbad te ontvluchten. Niemand overleefde. [23]

De Amerikaanse generaal John Campbell zei dat Afghaanse troepen om de luchtaanval op het ziekenhuis van Kunduz vroegen, maar beloofden “een volledig onderzoek”[24]

Campbell gaf “slecht functionerende elektronica en menselijke fouten” de schuld van de “targeting fout” op wat bemanningsleden dachten dat “een Taliban-compound” was, ondanks het enorme rode kruis dat op het dak van alle ziekenhuizen was getatoeëerd. Hetzelfde gold voor Libië en Joegoslavië, die ook vreselijk te lijden hadden onder DU-munitie en met dezelfde onmenselijke gevolgen. In deze twee gevallen lekten geen rapporten uit over misvormingen bij baby’s of verwoeste ziekenhuizen. [25]

Er was nog een klein probleem dat aandacht vroeg. U herinnert zich de bovenstaande verklaring over de foetussen als “niet-identificeerbare brokken vlees” en over de foto’s die werden gelekt. In het centrum van Bagdad was er een groot VN-hoofdkwartier met een humanitaire missie die interesse had getoond in deze misvormde geboorten, en waarvan werd bewezen dat het het lek (of op zijn minst een belangrijke) van de informatie en de foto’s was. Handig was dat ‘Timothy McVeigh’ een vrachtwagen vol explosieven tot ontploffing bracht bij het (niet versterkte) Verenigde Nazi´s -hoofdkwartier, waarbij veel mensen om het leven kwamen, waaronder de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de VN en het hoofd van de VN-missie in Irak. En dat was het einde van dat probleem.

Net als bij de hotels werd de schuld gelegd bij “Iraakse terroristen”, en niemand durfde anders te zeggen, althans niet hardop. Er was geen claim van verantwoordelijkheid voor de explosie. Abc News militair adviseur Tony Cordesman zei dat de bomaanslag deel uitmaakte van een “systematisch patroon van aanvallen vermengd met sabotage”, en dat “het moeilijk zou zijn om erachter te komen wie verantwoordelijk was voor de aanval.”[26]

Er is geen smoking gun die de explosie rechtstreeks aan het Amerikaanse leger kan koppelen, maar de Verenigde Nazi´s -missie was bijna de enige bron van hulp, medicijnen, voedsel en huisvestingshulp voor de tienduizenden Iraakse burgers die massaal werden afgeslacht in de straten van Bagdad. Niemand ter plaatse zou het hebben aangevallen; het waren niet de VN die ze haatten, maar de Amerikanen. In ieder geval, als het Amerikaanse leger de ziekenhuizen zou vernietigen en alle verslaggevers zou doden, blijven zij de hoofdverdachten, en alleen zij hadden iets te winnen.

Pat Tillman

Er was nog een ander probleem, dit keer vanuit het Amerikaanse leger, in de persoon van Pat Tillman, een voetbalster en Amerikaanse held die naïef dienst nam om ‘zijn land te dienen’ maar vervolgens ontdekte dat de oorlog niet was wat het leek, en niet beschaamd was om iemand te vertellen die wilde luisteren: “Deze oorlog is zo f ***ing illegaal”, en nog veel meer. Tillman werd gedood toen zijn kleine bataljon genadeloos geweervuur ondervond van Iraakse terroristen. Zijn lichaam werd feestelijk naar huis verscheept, met een post-humeuze Zilveren Ster, het leger dat de gekrenkte familie troostte.

Maar toen informeerde een buitengewoon dappere jonge soldaat, ongehoorzaam aan directe bevelen, in het geheim Tillmanns familie dat Tillman was gedood door “friendly fire”, wat een enorme PR-puinhoop veroorzaakte. Het leger gaf toe dat ze tegen de familie hadden gelogen, maar het verhaal veranderde herhaaldelijk. Eerst was Tillmanns’ dood door toedoen van de vijand in de strijd (vanaf een afstand van 100 meter), daarna door ‘friendly fire’ in de strijd (vanaf een afstand van 100 meter), maar toen werd toegegeven dat er geen vijand in de buurt was geweest en helemaal geen strijd.

Verklaringen over hoe ‘friendly fire’ in zo’n omstandigheid kon ontstaan, werden allemaal belachelijk gemaakt. De zaak werd steeds brandbaarder toen er meer details aan het licht kwamen:
(a) Tillman werd gedood door 3 dicht gegroepeerde schoten in het voorhoofd van zeer dichtbij;
b) vrijwel onmiddellijk na zijn dood werden Tillmanns’ uniform, kogelvrije vesten, persoonlijke dagboek en vele andere persoonlijke voorwerpen verbrand, waarbij het leger beweerde dat dit slechts een kwestie van ‘hygiëne’ was;
(c) Er werden berichten gelekt waarin militaire advocaten hun vermogen vierden om te ontsporen en onderzoeken naar de dood van Tillman te voorkomen. [27][28][29][30]

Het enige andere saillante feit is dat Tillman binnenkort naar de VS zou zijn teruggekeerd en al een twee- of drie uur durend interview met Noam Chomsky had geregeld, waar hij van plan was alles te onthullen wat hij had geleerd over de illegaliteiten van de oorlog, de gruweldaden begaan door het Amerikaanse leger en andere ongemakkelijke waarheden.

Het woord op straat was dat hij en Chomsky van plan waren om samen een lange reeks langlauftoespraken te houden om het Amerikaanse publiek te informeren over de waarheid van de oorlog. We kunnen niet absoluut bewijzen dat Pat Tillman door zijn eigen leger werd geëxecuteerd om hem het zwijgen op te leggen, hoewel het Amerikaanse leger en de AZR/CIA hier een lange gedocumenteerde geschiedenis van hebben. Maar de schotwonden voldeden niet precies aan de beschrijving van het leger van “per ongeluk neergeschoten door zijn mede-Rangers”, en drie nauw gegroepeerde schoten naar het midden van het voorhoofd op puntloos bereik zouden normaal gesproken niet als “vriendelijk” worden geclassificeerd. [31][32]

Bug Splats en Crispy Critters

Een van de wanhopige aspecten van de betrokkenheid van AZR vazal VS (en ICG) bij recente oorlogen is wat een afschuwelijke minachting voor het menselijk leven lijkt te zijn. Ik weet zeker dat alle oorlogen voorbeelden van een dergelijke houding hebben, maar bij Amerikanen lijkt het erop dat een obscene onmenselijkheid deel uitmaakt van een breed gedeelde militaire cultuur. Een ‘bug splat’ is bijvoorbeeld het geluid en het resultaat van een groot insect zoals een sprinkhaan die met hoge snelheid een autoruit raakt. Maar Amerikaanse soldaten in zowel Afghanistan als Irak schepten er herhaaldelijk op dat ze kinderen in het hoofd schoten met krachtige geweren, waardoor de hoofden van de kinderen letterlijk explodeerden, deze werden bespot als “bug splats”. [33]

De beroemde Amerikaanse sluipschutter Chris Kyle, die “. . hield van doden. Ik wou alleen dat ik er meer van had kunnen doen”, beweerde in een artikel dat zijn favoriete moord op 1.000 meter was, waarbij hij het hoofd van een baby opblies terwijl hij in de armen van zijn moeder werd gehouden. Een ‘bug splat’. Joodse soldaten in Israël zijn hier ook beroemd om; Ik heb bijna 100 van zulke foto’s, meestal van heel kleine kinderen, en allemaal misselijkmakend.

Bug Splat

In Irak is nog een ding over DU-munitie dat je moet weten dat wanneer de munitie explodeert, ze niet alleen de radioactieve elementen verdampen, maar dit doen bij een verbazingwekkend hoge temperatuur en met intense hitte die voldoende is om niet alleen iedereen in de buurt te verbranden, maar om mensen in de buurt letterlijk ‘tot een chips’ te verbranden. In Irak werden deze doden door Amerikaanse soldaten op grote schaal bespot als “Crispy Critters”. Foto’s waren beschikbaar, maar de westerse tot op het bot corrupe ´´media´´ weigerden ze te publiceren en er was een bevel uitgegaan om alle kopieën van deze foto’s te herstellen en te vernietigen. Dit is misschien wel de enige die het overleefde. Verder commentaar zou zinloos zijn, behalve om op te merken dat geen van deze gruweldaden aan de informatieblokkade ontsnapte.

Krokante Beestjes

De westerse media stonden vanaf het begin allemaal grotendeels aan de kant en weigerden informatie of foto’s te publiceren om afbreuk te doen aan Amerika’s gezuiverde ‘Bambi’-oorlog waar niemand leed. De niet-westerse media keken naar Al Jazeera en hervormden hun redactionele beleid ten gunste van overleven. Die buitenlandse verslaggevers die nog leefden, waren tot bezinning gekomen en stopten met het melden van onaangenaam nieuws. De Iraakse instellingen hebben ook hun lessen geleerd, en de Verenigde Nazi´s stond toen niet langer buitenspel, maar beweerde graag dat DU net zo gezond was als vitamines.

De lessen werden door iedereen duidelijk begrepen: als je de verkeerde dingen meldt, zullen we je vermoorden. En daar staan we dan. Een totaal nieuwsembargo dat vandaag de dag nog steeds van kracht is en onder dezelfde regels.

De laatste toevoeging aan een informatieblokkade is de meer recente van totale informatie controle, bestaande uit ongeremde censuur, verwijderen van platformen, beschuldigingen van “nepnieuws” en “samenzweringstheorieën”, hit stukken en de altijd betrouwbare etikettering van “antisemitische, holocaust-ontkennende, nazi-Jodenhater”. Om dit verder te helpen, zullen we uw bankrekeningen bevriezen en al uw activa in beslag nemen.

Als kanttekening is de hypocrisie zo interessant. Het nazi fascistische Westen heeft de toegang tot alle Russische nieuwsbronnen geëlimineerd, zodat ze “niet kunnen doorgaan met het verspreiden van leugens over de oorlog van Poetin”, maar toen Rusland Facistenboek afsneed, was dit de schaamteloze reactie van Nick Clegg, Hoofd Global Affairs van Facistenboek: “Binnenkort zullen miljoenen gewone Russen merken dat ze worden afgesneden van betrouwbare informatie, beroofd van hun dagelijkse manieren om contact te maken met familie en vrienden en het zwijgen wordt opgelegd om zich uit te spreken.” [34]

En dat is hoe onze Anglo-Zionistische Internationale Cabal van Gangsters (ICG) niet alleen de favoriete verhaallijn voor elke gelegenheid kan propageren, maar er ook zo goed in slaagt om de negatieve publiciteit van hun eigen buitenlandse beleidsavonturen en de 70 jaar van wreedheden van illegale zionisten staat Israël te vermijden. Het heeft in het recente verleden wonderen verricht voor 9/11, voor Afghanistan, Joegoslavië, Irak, Libië, Syrië, Jemen, Somalië, Venezuela, Oekraïne en, als je het verdachte type bent, voor COVID-19. Het werkt al meer dan 60 jaar uitstekend samen met Cuba.

Nu, het “WAAROM?”

Er is nog een laatste punt. WAAROM had onze ICG zo’n wanhopig behoefte aan een 100% informatie-black-out, een totale nieuwsdeken, over Irak, dat ze hun toevlucht zouden nemen tot zulke drastische maatregelen? Het was niet in de eerste plaats om de misdaden van hun invasie van Irak te verdoezelen, maar om te voorkomen dat het doel van die invasie ooit bekend zou worden.

In eenvoudige bewoordingen werd Irak gekaapt. Ik weet niet of 9/11 deel uitmaakte van het plan of slechts een gouden kans bood, maar Irak is als land verdwenen. Het is niet eens een kolonie. De AZR-VS maken een show van het terugtrekken van alle “gevechtstroepen” uit Irak, maar er zijn meer dan 50 enorme militaire bases die permanent zijn; de VS hadden nooit de intentie om te vertrekken en kunnen niet vertrekken omdat de kaping voortdurend militair onderhoud vereist. Een van de grootste ‘ambassades’, d.w.z. Trojaanse paarden, ter wereld is de Amerikaanse ambassade in Beijing met ongeveer 1.200 mensen. De Amerikaanse ambassade in Bagdad telt meer dan 16.000 mensen. Het is het hoofdkwartier van de ICG in het Midden-Oosten.

AshkeNazi zionisten bekeerde Joodse Europese bankiers en industriëlen hebben vrijwel heel Irak overgenomen, vooral de olie. De nieuwe ‘grondwet’ van Irak wijst de ICG een eeuwigdurende 65% van de Iraakse olie toe – zonder kosten, waardoor er slechts 35% overblijft voor Irak. Erger nog, veel van de olietankers in Irak zijn geladen met de meters uitgeschakeld; niemand weet hoeveel olie er daadwerkelijk wordt verscheept en wie het geld ontvangt. Irak heeft geen controle over zijn eigen olie.

Ze hebben de centrale bank, alle media, de meeste bedrijven van betekenis, de havens en luchthavens en nog veel meer geconfisqueerd en bezitten nu nog veel meer. En ze controleren de overheid. De details zijn te talrijk om hier op te noemen. Libië is in de meeste opzichten vergelijkbaar of identiek, vandaar ook het 100% nieuwsembargo tegen Libië.

Het is je misschien opgevallen dat er absoluut GEEN nieuws uitgaat van Irak of Libië, of de overblijfselen van Joegoslavië vandaag. Dat is geen toeval. Dit is ook wat er met Venezuela gebeurt; die olie willen ze ook. In een vorig artikel getiteld Humanity at the Crossroads, heb ik dit deel van Irak in veel detail behandeld. Als je het volledig wilt begrijpen, kun je dit lezen: https://www.unz.com/lromanoff/humanity-at-the-crossroads/

De simpele waarheid is dat een totaal nieuwsembargo tegen Irak noodzakelijk was om de kaping buiten de publieke kennis te houden, want als de volledige waarheid algemeen bekend zou worden, zouden veel corrupte westerse regeringen kunnen vallen en zouden de bekeerde Joodse AshkeNazi zionisten bankiers ernstige herstelproblemen kunnen hebben. De meeste corrupte AZR trekpoppen regeringen weten het, maar de westerse Cabal wil niet praten en de anderen spuien gewoon Russische of Chinese propaganda. Geen enkel publiek is zich hiervan bewust.

Epiloog

Dit is onze Anglo-Zionistische ICG, enkele van de ergste massamoordenaars aller tijden, aangevuld met mensen van zoals psychopathologie – Madeleine Albright, Henry Kissinger, George Bush, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Victoria Nuland en nog veel meer, allemaal zwaar belaagd door de kleine bekeerde Joodse AshkeNazi zionisten Cabal die de massamedia controleert.

Deze mensen zijn gangsters, de meest moreel misvormde psychopaten en sociopaten die waarschijnlijk ooit in de geschiedenis van de wereld hebben bestaan, geleid door de overblijfselen van Khazaria, de meest wrede, gevreesde en gehate volkeren die ooit de aarde hebben bevolkt. Het waren de Russen die het Khazar-rijk vernietigden, het grootste deel van deze fallisch aanbiddende satanisten doodden en de rest naar de vier winden verspreidden. Dat was honderden jaren geleden en het lijkt erop dat ze niet zullen rusten voordat ze Rusland in ruil daarvoor vernietigen.

We hebben te maken met een volk dat door het kwaad gepersonifieerd is, satanisten tot op het bot. Zij zijn het die hoogstwaarschijnlijk verantwoordelijk zijn voor de moord door de CIA op meer dan 150 wereldleiders en functionarissen, de Kennedy-broers en meer. Zij zijn het die alle oorlogen en “kleurenrevoluties” hebben aangewakkerd, en die (via de ´´media´´ die eigendom zijn van hun vrienden) Rusland, China en Iran al jaren in de gaten houden, wanhopig om de Derde Wereldoorlog te beginnen, waarna Satans nieuwe tempel in Israël kan worden gebouwd en we onze Nieuwe Wereldorde op de juiste manier kunnen beginnen als Goyim-vee. Dat is het plan. Je geloof erin is niet materieel voor de uitvoering ervan.

Ik ben er bijna zeker van dat we binnenkort die derde wereldoorlog zullen hebben, met Amerikanen die opnieuw dom functioneren als het ‘Bankiers’ Private Army’, gelovend dat ze Gods werk doen terwijl ze onze wereld vernietigen en de helft van de bevolking doden.

Dank u, Amerika, voor het veilig maken van de wereld voor democratie

*

Romanoff’s schrijven is vertaald in 32 talen en zijn artikelen zijn geplaatst op meer dan 150 anderstalige nieuws- en politieke websites in meer dan 30 landen, evenals meer dan 100 Engelstalige platforms. Larry Romanoff is een gepensioneerde management consultant en zakenman. Hij bekleedde leidinggevende functies bij internationale adviesbureaus en was eigenaar van een internationaal import-exportbedrijf. Hij is gastprofessor geweest aan de Fudan University in Shanghai en presenteerde casestudy’s in internationale zaken aan senior EMBA-klassen. Romanoff woont in Shanghai en schrijft momenteel een serie van tien boeken die over het algemeen gerelateerd zijn aan China en het Westen. Hij is een van de auteurs van Cynthia McKinney’s nieuwe bloemlezing ‘When China Sneezes’. (Hoofdstuk 2 — Omgaan met demonen).
http://www.bluemoonofshanghai.com/politics/2187/

Zijn volledige archief is te zien op https://www.moonofshanghai.com/ en http://www.bluemoonofshanghai.com/

Hij is te bereiken op: 2186604556@qq.com

*

Opmerkingen:

(1) https://thesaker.is/propaganda-and-the-media-part-3-establishing-and-controlling-the-narrative/

Propaganda and the Media — Part 3 – Establishing and ‘Controlling the Narrative

(2) https://theintercept.com/2015/05/08/u-s-government-designated-prominent-al-jazeera-journalist-al-qaeda-member-put-watch-list/

The U.S. labeled a prominent Al Jazeera journalist a member of Al Qaeda, according to a top-secret document.

(3) https://www.counterpunch.org/2005/11/23/targeting-al-jazeera/

Targeting Al Jazeera

(4) https://www.theguardian.com/media/2003/apr/09/pressandpublishing.Iraqandthemedia

Fury at US as attacks kill three journalists

(5) https://www.counterpunch.org/2003/04/07/journalists-die-the-networks-lie-iraqis-ask-quot-why-quot/

Journalists Die, the Networks Lie, Iraqis Ask “Why?”

(6) https://www.theguardian.com/us-news/2020/jun/15/all-lies-how-the-us-military-covered-up-gunning-down-two-journalists-in-iraq

All lies’: how the US military covered up gunning down two journalists in Iraq

(7) https://www.theguardian.com/media/2003/apr/09/pressandpublishing.Iraqandthemedia

Fury at US as attacks kill three journalists

(8) https://www.foxnews.com/story/82-die-in-iraq-attacks

82 Die in Iraq Attacks January 13, 2015

(9) https://edition.cnn.com/2003/WORLD/meast/04/09/sprj.irq.journalists/index.html

Media deaths explanation sought; Wednesday, April 9, 2003

(10) https://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=4973261&t=1646204056779

Aftermath of the Palestine Hotel Bombing October 25, 2005

(11) https://www.theguardian.com/media/2003/apr/09/pressandpublishing.Iraqandthemedia

Fury at US as attacks kill three journalists

(12) https://www.counterpunch.org/2003/04/26/did-the-us-murder-journalists/

Did the US Murder Journalists?

(13) https://www.counterpunch.org/2019/02/04/how-the-murders-of-journalists-in-the-middle-east-are-brushed-aside/

How the Murders of Journalists in the Middle East Are Brushed Aside

(14) https://rsf.org/en/news/reporters-without-borders-accuses-us-military-deliberately-firing-journalists

Reporters Without Borders accuses US military of deliberately firing at journalists

(15) https://english.alaraby.co.uk/news/reporters-without-borders-accuses-israel-deliberately-targeting-journalists

Reporters Without Borders accuses Israel of deliberately targeting journalists

(16) https://www.aljazeera.com/news/2018/8/16/nsa-broke-into-secure-network-of-al-jazeera-and-others-report

NSA broke into secure network of Al Jazeera and others: report

(17) https://www.wsws.org/en/articles/2004/11/iraq-n27.html

Iraq: Reporters Without Borders condemns US report on killing of journalists

(18) http://www.oilempire.us/mediawar.html

US military murder of journalists during invasion of Iraq

(19) https://edition.cnn.com/2005/SHOWBIZ/TV/02/11/easonjordan.cnn/

CNN executive resigns after controversial remarks

(20) http://www.oilempire.us/mediawar.html

US military murder of journalists during invasion of Iraq

(21) http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/3988433.stm

US strikes raze Falluja hospital

(22) https://www.hrw.org/news/2014/05/27/iraq-government-attacking-fallujah-hospital

Iraq: Government Attacking Fallujah Hospital

(23) https://www.bbc.com/news/world-asia-34444053

Afghan conflict: What we know about Kunduz hospital bombing

(24) https://morningmail.org/afghanistan-us-bombs-hospital/

Afghanistan: US bombs hospital

(25) https://theintercept.com/2015/10/07/a-short-history-of-u-s-bombing-of-civilian-facilities/

A SHORT HISTORY OF U.S. BOMBING OF CIVILIAN FACILITIES

(26) https://abcnews.go.com/International/story?id=79424&page=1

Blast Rips U.N. Building in Baghdad

(27) https://www.sportscasting.com/evidence-shows-pat-tillman-murdered-according-to-medical-experts/

Evidence Shows Pat Tillman Murdered According to Medical Experts

(28) https://rense.com/general77/assassination.htm

The Assassination Of Pat Tillman

(29) https://www.theatlantic.com/daily-dish/archive/2007/07/was-pat-tillman-murdered/226377/

Was Pat Tillman Murdered?

(30) https://www.liberationnews.org/07-08-07-the-case-pat-tillman-murder-gov-html/

The case of Pat Tillman: murder and government cover-up

(31) https://youtu.be/puavbn0W4dI\

Noam Chomsky remarks on the death of Pat Tillman

(32) http://www.albionmonitor.com/0510a/tillmanchomsky.html

The Meeting That Never Was: Pat Tillman And Noam Chomsky

(33) https://www.monbiot.com/2012/12/17/bug-splats/

‘Bug-Splats’

(34) https://www.cbc.ca/news/world/russia-western-media-blocked-1.6372603

CBC and BBC suspend reporting from inside Russia in face of ‘fake’ news law, blocking of Western websites

 

Copyright © Larry RomanoffBlue Moon of ShanghaiMoon of Shanghai, 2022

iNTERNET ARCHIVE


 

TO INTERNET ARCHIVE -- Re: An urgent request

Please remove this file from archive.org:

Step 1: (a) This is the URL that I want excluded from your website:
https://web.archive.org/web/20230414194235/https://www.moonofshanghai.com/2023/04/en-larry-romanoff-power-behind-throne.html Sincerely, Luisa Vasconcellos

 

 

CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL FRANÇAIS  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff, May 27, 2021

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

READ MORE

L.Romanoff´s interview