Saturday, August 21, 2021

NL -- LARRY ROMANOFF --De Joodse Bedrijfshelden Van Vandaag – Allemaal Maagdelijke Geboorten -- August 21, 2021 

De Joodse Bedrijfshelden Van Vandaag – Allemaal Maagdelijke Geboorten

Door Larry Romanoff, August 21, 2021

Nederlandse vertaling: Martien

CHINESE   ENGLISH   NEDERLANDS   PORTUGUESE   SPANISH

 

 

Wat hebben de volgende mensen gemeen? George Soros, Elon Musk, Jeffery Epstein, Larry Page, Sergei Brin, Mark Zuckerberg, Larry Sanger, Jimmy Wales.

Twee dingen. Eén, ze zijn Joods. Twee, ze zijn vanuit een spirituele mist samengeklonterd tot bijna plotseling bekende namen, mannen met immense rijkdom wier bedrijven een enorme invloed uitoefenen op de Westerse samenleving - maar mannen die deze benijdenswaardige hoogten blijkbaar hebben bereikt zonder de gebruikelijke benodigdheden van intelligentie, opleiding, ervaring of aangeboren talent of, voor het grootste deel, een goed beoordelingsvermogen. Heeft u zich ooit afgevraagd hoe deze mannen, ondanks hun gebrek aan geloofsbrieven, toch zo hoog konden opklimmen? Laten we eens kijken wat we weten dat waar is.

 

Jeffrey Epstein

 

Laten we beginnen met Jeffrey Epstein, die mis-schien representatiever is voor deze groep dan je zou denken. Epstein's geloofsbrieven bestaan uit het feit dat hij een psycho paat, sociopaat en oversekste pedofiel is met een beetje charme. Verder weinig. Epstein heeft nooit een echte baan gehad omdat hij er niet voor gekwalificeerd was. Op een bepaald moment had hij een onderwijs positie, waarvoor hij geen enkele kwalificatie bezat, maar dat schijnt de lijst te zijn. Toch ontwikkelde hij zich van leraar tot quasi-miljardair en directeur van een van de grootste seksuele uitlokkertjes in de geschiedenis van de wereld, met privé-vliegtuigen, peperdure herenhuizen, een privé-"pedofieleneiland" in het Caribisch gebied en nog veel meer. Een man die gezelschap hield met de rijken en beroemden van de wereld (en vooral de Britse royalty's), op wie hij trakteerde met zijn minderjarige schatten.

Hoe heeft zoiets kunnen gebeuren? Epstein verkondigde een mythe dat hij een investeringsmanager was, die cliënten accepteerde met beschikbare contanten van minimaal een miljard dollar. Het was een goed verhaal, maar er is geen bewijs - geen bewijs - dat Epstein ooit een aandelenhandel heeft gedaan. Zoals een markt deskundige met perfect understatement zei: "Het is ongebruikelijk voor zo'n groot dier om geen voetafdrukken in de sneeuw achter te laten". En Epstein liet geen voetafdrukken achter. In feite was er geen plausibele bron van zijn schijnbare rijkdom, geen bron van inkomsten om zijn "Lolita Express" te ondersteunen die minderjarige meisjes over de hele wereld vliegt om politici en royalty's uit de meeste westerse landen te strikken, noch om de immense uitgaven van zijn landhuizen en de bouw van zijn pedofiele eiland in het Caribisch gebied te ondersteunen.

Het publiek werd natuurlijk nieuwsgierig naar Epsteins financieringsbronnen en precies op tijd meldden de NYT en de WSJ ons dat Les Wexner (ook Joods), de directeur van Victoria's Secret, door Epstein was opgelicht voor een bedrag van 400 of 500 miljoen dollar. Dus nu weten we de bron van zijn geld. Jeffrey was niet alleen een pedofiel die een enorme seksuele uitlokking onderneming runde, maar was ook een oplichter en dief. Interessant is dat Victoria's Secret geen financiële schade lijkt te hebben ondervonden van dit enorme verlies, haar inkomsten en winsten gaan vrolijk door. En hoe ging Wexner om met deze enorme fraude? Kennelijk door het gewoon te negeren. Veel mensen hebben een rechtszaak aangespannen tegen de nalatenschap van Epstein om schadevergoeding te krijgen, maar Wexner lijkt niet één van hen te zijn. We kunnen ons met recht afvragen waarom niet.

Hoe valt dit alles te verklaren? Zoals bij alle voor-beelden die we zullen bestuderen, makkelijker dan je denkt. Jeffrey Epstein had inderdaad een baan, namelijk het creëren en beheren van de meest vergaande seksuele uitlokking in de geschiedenis. Hij werd voor die baan aangeworven omdat hij alle natuurlijke kwaliteiten bezat die hierboven zijn opgesomd. De personen die hem rekruteerden waren dezelfde groep joodse Europese bankiers en industriëlen - onze Internationale Cabal van Gangsters (ICG), en zij financierden hem voor een bedrag van tenminste enkele honderden miljoenen dollars, een schijntje in vergelijking met de beloningen die uit gevangen politici konden worden gezogen.

Epstein was gewoon een "Frontman" die de bevelen uitvoerde van zijn meesters die, zoals altijd, zich in de schaduw verschuilen en niet gemakkelijk in verband kunnen worden gebracht met de uitvoering van hun plannen. De baan betaalde goed. Epstein genoot van het leven van een miljardair met alles erop en eraan, enorme voorrechten voor het verlenen van een dienst van bijna oneindige waarde aan zijn meesters.

 

Larry Page en Sergei Brin (Google)


Dit leest als een sprookje: twee jonge Joodse kinderen, opgegroeid in Rusland, vervuild met communisme en een corrupte vorm van democratie, onnadenkende robots van een dictatoriale staat, emigreerden naar de VS en creëerden in slechts zes weken min of meer een kolossaal bedrijf met een marktwaarde van bijna 2 biljoen dollar en met een zoekmachine die 80% van alle internet-zoekopdrachten wereldwijd verzorgt. Of de Joden zijn echt God's uitverkoren volk, of er is iets heel erg mis met dit verhaal.

In feite waren Page en Brin "Frontmannen" op een vergelijkbare manier als Jeffrey Epstein, maar met veel minder invloed op de uitvoering. Het enige wat je hoeft te doen is nadenken. Vóór de verschijning van Google hadden we meerdere zoekmachines, elk met zijn eigen algoritmes en allemaal nuttig. Maar een zoekmachine bevat een enorm potentieel voor de controle van informatie. Door het algoritme te wijzigen, kan ik beslissen welke artikelen of artikels bij een zoekopdracht verschijnen en welke naar de vuilnisbak worden verwezen. Ik kan letterlijk bepalen welke informatie u te zien krijgt, en ik kan ervoor zorgen dat er veel is dat u nooit te zien krijgt. Ik kan alle negatieve artikelen over China of Rusland op de eerste pagina van een zoekopdracht laten verschijnen, en ik kan ervoor zorgen dat je nooit informatie te zien krijgt over de joodse wreedheden in Palestina. Mijn zoekmachine heeft de macht om bijna eigenhandig de beschikbare informatie voor de grote meerderheid van de bevolking te controleren. En dus de aantrekkingskracht.

 

Maar in feite was Google een kind van de CIA, aan-vankelijk gefinancierd, gepland en gefinancierd via In-Q-tel, een geesteskind van onze Europees-Joodse ICG die altijd op zoek was naar meer en totale informatiecontrole. Eric Schmidt had vanaf het begin de touwtjes in handen; onze twee studenten waren irrelevant. Nogmaals, het enige wat we hoeven te doen is nadenken. Hoe konden twee jonge kinderen - geheel op eigen kracht - een zoekmachine creëren die zo perfect zou zijn, zo efficiënt, dat hij in korte tijd vrijwel alle concurrentie zou uitroeien, terwijl hij miljarden aan adverteerders zou uitmelken.

Net als Jeffrey Epstein, werden Larry Page en Sergei Brin ingehuurd voor een baan, in dit geval om te dienen als de frontmannen voor een massale (en tot nu toe zeer succesvolle) poging tot totale informatiebeheersing. Zij worden publiekelijk als de sterren van de hemel gehouden, worden gratuit zeer rijk gemaakt, allemaal als onderdeel van het plan om het doel en de bedoeling te verhullen.

 

Mark Zuckerberg (Facebook)


Nogmaals, hoe kan een jonge Joodse jongen een groepsnetwerkidee van zijn vrienden stelen en, opnieuw binnen zes weken min of meer, een wereldleidend communicatieplatform creëren? De kracht achter Facebook die het naar zijn huidige positie stuwde, kwam niet van hem. Net als bij Google, Twitter en andere dergelijke platforms is er een enorme hoeveelheid kennis, invloed en financiering nodig voor een dergelijk resultaat, ver boven het vermogen van één persoon.

Net als bij de anderen is Zuckerberg slechts een boegbeeld, een "frontman", die de aandacht afleidt van de bedenkers van het project. Hij kreeg een baan aangeboden met een uitstekend salaris, de kans om zeer rijk over te komen, om de indruk te versterken dat joden genieën zijn, maar heeft niets van belang of betekenis gedaan. Dit alles werd achter de schermen gefinancierd en geënsceneerd door zijn meesters, Zuckerberg deed slechts mee voor de rit. Maar het werkt; dit ettertje wordt zo zwaar gepromoot dat hij een persoonlijke audiëntie bij Xi Jinping beoordeelde. Confucius zal wel gillen in zijn graf.

 

Elon Musk

 

Als Google een sprookje was, is Tesla motors een Assepoester waanidee. Als je de staat van dienst van de man bekijkt - en alle rook wegblaast - ging Musk van slapen in zijn auto en bladeren van bomen eten naar (opnieuw binnen zes weken min of meer) CEO zijn van "het meest waardevolle autobedrijf ter wereld" en ruimtevaartuigen naar de maan sturen. Hoe denk je dat dat gebeurd is?

Bijna iedereen die in de vorige eeuw heeft geprobeerd een nieuw automerk te ontwerpen en op de markt te brengen, heeft jammerlijk gefaald. Behalve China en Rusland heeft iedereen - vooral de VS en de NASA - gefaald bij ruimte-missies of hadden er het geld niet voor. Maar nu komt Elon Musk die dit allemaal kan en meer. Tesla's doel is om meer elektrische auto's te verkopen dan alle andere fabrikanten samen, en om Amerika's standaard ruimte-vaartagentschap te worden.

Er is geen bewijs dat Musk enige leidinggevende of managementcapaciteiten van betekenis heeft; zijn personeel haat hem, zijn raad van bestuur veracht hem, de SEC vindt hem een bedreiging, en aandeelhouders raken in paniek bij zijn aanwezigheid. De beschikbare informatie stelt vrij dat Musk geen actieve rol speelt in het management van Tesla, noch in iets wat te maken heeft met de ruimtevaart. Ik ontken niet dat de man bepaalde capaciteiten kan hebben; ik beweer alleen dat ze nog niet duidelijk zijn. Waarom is hij daar, met zijn schijnbare bankrekening van 200 miljard dollar? Net als alle anderen is Elon Musk een boegbeeld, een "front", iemand die is ingehuurd voor een baan met een goed salaris, veel publiciteit, en perfecte gehoorzaamheid.

 

George Soros

Soros is uniek onder de onderwerpen van dit essay omdat er een grote internationale beweging bestaat om hem als heks op de brandstapel te krijgen. Afgezien daarvan onderscheidt niets hem van de andere leden van deze clan. Men hoeft maar een paar minuten met Soros te praten om te beseffen dat hij niet over de kennis beschikt om "de Bank of England bankroet te laten gaan" of de andere financiële misdaden uit te voeren die hem worden toegeschreven. Opnieuw werd Soros ingehuurd voor een baan met een goed salaris, veel publiciteit, en een totaal onverdiende reputatie van bekwaamheid.

Opnieuw een frontman, die de kans krijgt rijkdom te vergaren die vervolgens wordt gebruikt om de agenda van de ICG te bevorderen, in de eerste plaats door het financieren van opruiende organisaties over de hele wereld, die helpen naties en economieën te vernietigen volgens de huidige agenda.

Ik ken de selectieprocedure voor mensen zoals deze niet. Misschien komen zij gewoon op het juiste moment onder de aandacht van de juiste personen. Misschien zijn hun moeders minnaressen van verschillende leden van de ICG en kunnen zij hun nakomelingen een oneerlijk voordeel geven. Ik zie geen patroon in de selectie, hetgeen betekent dat het proces ad hoc en misschien grillig is, maar het bestaat niettemin. Er is geen andere verklaring, want deze huidige helden zijn op zijn best middelmatig, geen van hen heeft meer management capaciteiten dan een 7-11, en geen van hen is uit-zonderlijk op welke aanwijsbare manier dan ook. Toch verschijnen ze uit het niets en worden ze onmiddellijk naar het galactische sterrendom gestuwd, en dat gebeurt alleen als een zeer rijke en ervaren poppenspeler aan de touwtjes trekt.

*

schrijven van  Mr. Romanoff  is vertaald in 32 talen en zijn artikelen zijn op meer dan 150 websites met buitenlands nieuws en politiek in meer dan 30 landen geplaatst, evenals op meer dan 100 Engelstalige platforms. Larry Romanoff is een gepensioneerd managementconsultant en zakenman. Hij heeft hogere leidinggevende functies bekleed bij internationale adviesbureaus en was eigenaar van een internationaal import-exportbedrijf. Hij was een gastprofessor aan de Fudan University in Shanghai, waar hij case studies over internationale zaken presenteerde aan senior EMBA-klassen. Mr. Romanoff woont in Shanghai en schrijft momenteel een serie van tien boeken die over het algemeen betrekking hebben op China en het Westen. Hij is een van de bijdragende auteurs aan Cynthia McKinney's nieuwe bloemlezing 'When China Sneezes'. Zijn volledige archief is te zien op https://www.moonofshanghai.com/ en http://www.bluemoonofshanghai.com/

Hij kan worden gecontacteerd op: 2186604556@qq.com.

Copyright © Larry RomanoffMoon of ShanghaiBlue Moon of Shanghai, 2021

 

iNTERNET ARCHIVE


 

TO INTERNET ARCHIVE -- Re: An urgent request

Please remove this file from archive.org:

Step 1: (a) This is the URL that I want excluded from your website:
https://web.archive.org/web/20230414194235/https://www.moonofshanghai.com/2023/04/en-larry-romanoff-power-behind-throne.html Sincerely, Luisa Vasconcellos

 

 

CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL FRANÇAIS  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff, May 27, 2021

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

READ MORE

L.Romanoff´s interview