Wednesday, May 6, 2020

NL -- Een Bericht van Larry Romanoff -- Een Verandering van Locatie --UpdatedEen Bericht van Larry Romanoff


Een Verandering van Locatie

Updated, 5 mei 2020

Diamond Key Security Aims to Make the Internet Safe for Everyone


CATALÁN
  ENGLISH  ESPAÑOL  

NEDERLANDS  PORTUGUÊS 

Ik schreef een artikel op 19 maart 2020, getiteld "Alle Waarheid heeft drie stadia", met een lijst van deze stadia: Ten eerste wordt het breed genegeerd. Ten tweede wordt het op grote schaal belachelijk gemaakt. Ten derde wordt het als vanzelfsprekend aanvaard. Hierin heb ik iets belangrijks weggelaten. De tweede stap heeft eigenlijk twee stadia: de waarheid wordt alom belachelijk gemaakt, maar als de belachelijkheid niet voldoende is om de waarheid te voorkomen, komen er huurmoordenaars te voorschijn om de boodschapper te vermoorden, meestal figuurlijk maar soms ook letterlijk. Alleen als deze laatste poging mislukt, kan de waarheid voldoende publieke erkenning krijgen om uiteindelijk als vanzelfsprekend te worden geaccepteerd.


Mijn COVID-19 (die ik tot COVID-VS heb omgedoopt) artikelen hebben tot op heden bereikte downloads en een lezerspubliek dat in de miljoenen loopt in Noord-Amerika. Zij zijn nu vertaald in vele talen (met inbegrip van zelfs Albanees) en opnieuw gepost op websites en blogs in de meeste landen met wiens namen u vertrouwd bent. Een woordvoerder van het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken maakte een post op Twitter met een link naar mijn artikel "COVID-19 - Further Evidence that the Virus Originated in the US", waarin hij zei dat mijn virusartikelen de manier waarop hij naar alles keek veranderden, en schreef in zijn post: "Dit artikel is erg belangrijk voor ieder van ons. Lees het alsjeblieft en herhaal het." Hij maakte ook een soortgelijke post op Weibo in China, met een link naar hetzelfde artikel, en die post ontving 160 miljoen views - bevestigd door een artikel in de NYT.

 

 

Het volume overweldigde de pogingen tot spot, waardoor er grote opschudding ontstond en moorden als de normale gang van zaken werden gepleegd. Ik werd vervolgens overspoeld met charmante berichten van mensen die me wilden "bereiken", in sommige gevallen " om me beter te begrijpen ", waaronder de Amerikaanse ambassade in Peking, alle grote Noord-Amerikaanse (en sommige lakei Europese) media, en een ratjetoe verzameling van verschillende categorieën van buitenbeentjes. Sommigen deden zich voor als serieuze Europese tijdschriften die toestemming vroegen om mijn artikelen te publiceren, maar duidelijk meer geïnteresseerd waren in het verkrijgen van mijn bankgegevens en contactinformatie (zodat ze me konden betalen). Als dat niet het geval was, vroegen ze mijn fysieke locatie en adres om mij "persoonlijk" gedrukte exemplaren te sturen (of me om andere redenen een bezoekje te brengen). Anderen deden zich voor als afgestudeerde studenten aan hogescholen, variërend van Harvard tot West Overshoe, Kansas, tot Nairobi, Kenia, weer minder geïnteresseerd in onderzoek dan in het verkrijgen van persoonlijke gegevens, contactgegevens en, bovenal, precieze fysieke locatie.

 

 

Een prominente journalist van een van de drie grote Amerikaanse kranten stuurde in eerste instantie herhaalde e-mails met veel persoonlijke vragen die hem niets aangingen, waaronder de reden voor mijn "low profile" en, het allerbelangrijkste, of de Chinese regering mij betaalde. Vervolgens stuurde hij me een heleboel persoonlijke gegevens zoals mijn geboorteplaats, het aantal en geslacht van mijn kinderen, de namen van voormalige zakenpartners, zelfs foto's van mijn universiteit en latere dagen, en nog veel meer. Onze mainstream media-journalist-cum-extortionist hoopte mij te kunnen intimideren tot een persoonlijke ontmoeting. Anderen deden beperktere pogingen.

 

 

Deze activiteiten vielen samen met het feit dat het Witte Huis plotseling alle COVID-19 bijeenkomsten en informatie als geheim verklaarde "omdat het iets met China te maken had", en dat de heer Pompeo alle medewerkers van het ministerie van Buitenlandse Zaken wereldwijd opdroeg om "China de schuld te geven" van het virus.

 

 

Toen ontving ik een bericht van iemand die beweerde "een fact-check verslaggever" te zijn bij Gannett publishing. Om zijn missie te vervullen leek hij de namen en plaatsen van al mijn onderzoeksbronnen nodig te hebben, de namen van "schrijvers, ambtenaren of commentatoren" (en medewerkers) die het eens waren met mijn positie, en, meer in het bijzonder, "van waar heb je het onderzoek in je artikel verzameld?" Ik heb niet geantwoord, en de volgende dag werden al mijn virusartikelen persona non grata op Facebook, alle links en postings geweigerd op grond van "nepnieuws" (voor de bescherming van onschuldige Amerikanen). Alle Wordpress accounts lijken snel te zijn gevolgd. Vogels van een veer, zo lijkt het. En natuurlijk is Google verbazingwekkend selectief geworden in informatie die het niet lijkt te kunnen vinden. Zoals ik al eerder heb geschreven, hangt de enige waarde in 'vrije meningsuiting' vooral af van het hebben van controle over de microfoon.

 

 

Deze pogingen om het tij van publieke bewustwording te keren, het platform dat mijn virusartikelen had gepubliceerd, bleek deze plotseling te hebben verwijderd. Ik zal niet in detail treden, maar denk 'NAVO, CIA, RCMP, Amerikaanse regering', en niet noodzakelijkerwijs in die volgorde. Omdat ze me niet konden lokaliseren en het zwijgen oplegden, hebben de schurken de microfoon losgekoppeld. Het Amerikaanse censuurnetwerk is niet alleen hecht en goed georganiseerd, maar heeft ook meer spierkracht dan de meesten van ons zich kunnen voorstellen. En geen aarzeling om het te gebruiken.

 

 

Dat brengt me met vertraging op het punt van deze e-mail. Mijn virusartikelen zijn nu in vele talen beschikbaar (en er komen er nog meer) op: https://www.moonofshanghai.com/

 

Het is noodzakelijk dat we het momentum van het getij voortzetten zodat de waarheid de derde fase kan bereiken. Er is vooruitgang, en er zal meer zijn.

 

 

Franse virologen hebben nu geconcludeerd: "De uitbraak van het coronavirus in Frankrijk niet  werd veroorzaakt door gevallen die uit China werden geïmporteerd, maar door een lokaal circulerende stam van onbekende oorsprong ...", (1) en uit andere studies blijkt dat die stam alleen in de VS bestond. Mijn informatie is dat Italië, Spanje en misschien ook Portugal tot dezelfde conclusie zijn gekomen.

 

 

Vervolgens, "Gegevens tonen aan dat Canada's vroege COVID-19 gevallen uit de V.S. kwamen en niet uit China". (2)Van groot belang is dat New York de Amerikanen nu koortsachtig vertelt dat het "Coronavirus uit Europa naar New York is gekomen, niet uit China". Dit wordt niet gedaan om China te verdedigen, noch tegen een plotselinge toename van de christelijke gerechtigheid. Het is veeleer een preventieve maatregel om de schuld af te schuiven, die zeker de onontkoombare conclusie zal volgen dat Europa uit de VS is voortgekomen. De basis voor hun bewering lijkt alleen te zijn dat de virusstam die New York en Italië treft identiek is, de schuld die wordt toegeschreven aan "reizigers" uit Italië die Amerikanen in New York besmetten, terwijl ze het feit negeren dat de vliegtuigen niet leeg zijn wanneer ze vanuit de VS naar Italië vliegen en dat alles erop wijst dat de besmetting in de andere richting is gebeurd. (3) (4)

 

 

Dan, "Studie: 2de Japanse infectiegolf kwam uit het Westen". Het blijkt dat de eerste infecties in Japan, net als die in verschillende andere landen, onder een paar bezoekers uit Wuhan waren, maar "Het in Japan bevestigde virus had een kenmerk dat dichter bij het gen van het virus lag dat zich in Europese landen verspreidde dan dat van Wuhan", en de haplo types van Europa lijken in de VS te zijn ontstaan omdat alleen de VS alle stammen heeft. (5)

 

 

Tot slot heeft de Australische premier onlangs verklaard dat 80 procent of meer van alle infecties in zijn land afkomstig is uit de VS. (6) Evenzo heeft IJsland bevestigd dat sommige van hun coronavirusinfecties zijn terug te voeren op Denver. (7) (8)

 

 

Dan, zei de burgemeester van Belleville, New Jersey, Michael Melham dat hij positief voor coronavirus antilichamen is getest, toevoegend dat hij het nieuwe coronavirus in November heeft opgelopen, meer dan twee maanden voor het eerste bevestigde geval werd gemeld in de V.S. (9) Anders Tegnell, de belangrijkste epidemioloog van Zweden, zei het coronavirus kan sinds November in het land hebben gecirculeerd. (10)

 Ten slotte is er iets vreemds aan het virus in Rusland. Rusland had lange tijd slechts enkele besmettingen, die slechts met vijf of tien per dag toenamen, maar toen explodeerde het plotseling, met 5.000 en vervolgens 10.000 per dag. Virusuitbraken manifesteren zich normaal gesproken niet op die manier. Het normale proces is een gestage toename en snelle versnelling van het aantal infecties totdat het een hoogtepunt bereikt, zoals bij alle andere landen het geval was. Maar met Rusland waren de infecties lange tijd gering, gestaag in zeer lage aantallen, met alle aanwijzingen voor een mislukte epidemie. Ik zou zeer geïnteresseerd zijn in de genoomsequenties van de eerste infecties in januari en februari, en voor de infecties die in april en mei plaatsvinden. Ik vermoed dat de twee rassen verschillend zijn, wat zou suggereren dat Rusland opnieuw werd gezaaid met een ander ras voor een tweede poging. 

Als u mij toestaat, zou ik u willen vragen om de bovenstaande link naar de Moon of Shanghai door te sturen naar eventuele vrienden of kennissen die geïnteresseerd zouden kunnen zijn. Het staat u natuurlijk vrij om ook dit email artikel door te sturen. Ondanks de bovenstaande hindernissen zou het tragisch zijn dat het publieke informatiemomentum verloren gaat. Helpt u alstublieft mee om de Moon of Shanghai het internetverkeer te geven dat het verdient. En, als u zo geneigd bent, zeg dan misschien een gebed voor mislukte moordpogingen.

 

 

Mijn hartelijke groeten,

 

Larry Romanoff

 

 

*

 

Notes

 

(1https://www.msn.com/en-sg/news/world/coronavirus-outbreak-in-france-did-not-come-directly-from-china-gene-tracing-scientists-say/ar-BB13kun3

 

(2https://news.cgtn.com/news/2020-05-01/Data-shows-Canada-s-early-COVID-19-cases-came-from-the-U-S-not-China-Q8jSdpazo4/index.html

 

(3https://newsaf.cgtn.com/news/2020-04-25/Coronavirus-came-to-New-York-from-Europe-not-China-Governor-PXHsqNUTHG/index.html

 

(4http://www.chicagotribune.com/coronavirus/ct-nw-nyt-new-york-coronavirus-europe-genomes-20200409-iti55bz5crbatn2xo5a56sdzda-story.html

 

(5)https://global.chinadaily.com.cn/a/202004/30/WS5eaa39a6a310a8b241152e71.html

 

(6https://news.cgtn.com/news/2020-03-22/PM-Morrison-80-percent-Australia-cases-are-imported-mostly-from-U-S–P41uG3CfWU/index.html

 

(7https://www.denverpost.com/2020/03/13/iceland-coronavirus-traced-denver/

 

(8https://icelandmonitor.mbl.is/news/news/2020/03/13/three_covid_19_cases_in_iceland_traced_to_denver/

(9https://news.cgtn.com/news/2020-05-05/U-S-Belleville-mayor-claims-that-he-had-coronavirus-in-November-2019-Qfq40LrHlC/index.html


(
10https://www.ft.com/content/aba67162-9129-41b9-b82b-d61a890e6589
Ik schreef een artikel op 19 maart 2020, getiteld "Alle Waarheid heeft drie stadia", met een lijst van deze stadia: Ten eerste wordt het breed genegeerd. Ten tweede wordt het op grote schaal belachelijk gemaakt. Ten derde wordt het als vanzelfsprekend aanvaard. Hierin heb ik iets belangrijks weggelaten. De tweede stap heeft eigenlijk twee stadia: de waarheid wordt alom belachelijk gemaakt, maar als de belachelijkheid niet voldoende is om de waarheid te voorkomen, komen er huurmoordenaars te voorschijn om de boodschapper te vermoorden, meestal figuurlijk maar soms ook letterlijk. Alleen als deze laatste poging mislukt, kan de waarheid voldoende publieke erkenning krijgen om uiteindelijk als vanzelfsprekend te worden geaccepteerd.
iNTERNET ARCHIVE


 

TO INTERNET ARCHIVE -- Re: An urgent request

Please remove this file from archive.org:

Step 1: (a) This is the URL that I want excluded from your website:
https://web.archive.org/web/20230414194235/https://www.moonofshanghai.com/2023/04/en-larry-romanoff-power-behind-throne.html Sincerely, Luisa Vasconcellos

 

 

CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL FRANÇAIS  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff, May 27, 2021

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

READ MORE

L.Romanoff´s interview