Sunday, July 18, 2021

NO -- LARRY ROMANOFF -- Faktasjekker-industrien er en global kampanje for å slå ned dem som vil avløre sannheten -- June 28, 2021

Faktasjekker-industriener en global kampanje for å slå ned dem som vil avløre sannheten

Av

 skribent

28. juni 2021


CHINESE  ENGLISH   NEDERLANDS  NORSK  SPANISH  SWEDISH


Faktasjekking er i dag en enorm verdensomspennende industri som ble oppfattet og skapt for flere tiår siden som et kraftig sensurverktøy, kontrollert av en nært sammenknyttet incestuøs gruppe og tungt finansiert med utallige millioner dollar, hovedsakelig av George Soros, Gates Foundation, forskjellige medieselskaper og liknende. Denne bransjen ble ikke opprettet for å faktasjekke falske påstander og mediestøtte for den kjente skurkenes forbrytelser, men i stedet for å kvele dem som forsøkte å avsløre sannheten.

Dette skriver Larry Romanoff for The Saker Blog.

Han forteller om hvordan Poynter Institute, gudfaren til norske Faktisk.no, regelrett forfalsket en av hans artikler og skapte ei falsk nettside, for å kunne rette et angrep mot ham. Romanoff skriver videre:


Det såkalte Poynter Institute, som du møtte ovenfor, er i forkant av denne bransjen i dag, med finansiering fra ovennevnte kilder. Poynter opprettet og kontrollerer det såkalte non-partisan International Fact-Checking Network (IFCN) «som setter standarder for faktasjekkere», og tvinger praktisk talt alle spillere inn i dette «nettverket» eller til glemsel som vi har sett skje med nettlesere og søk motorer. Gjennom disse bearbeidelsene har Poynter sertifisert seg som politimann for verdens nyhetsfeeder. Det er ikke allment kjent, men Facebook og andre utfører faktisk ikke noen egne kontroller, men bruker i stedet denne kilden for å automatisk politisere innholdet.


Poynter er enda farligere enn det ovennevnte antyder, fordi de har skapt seg en posisjon som «journalistinstituttet som er ansvarlig for opplæring av forfattere og journalister», utallige tusenvis av unge mennesker som går gjennom denne «institusjonen», muligens for alltid ødelagt av deres opplæring. Og Poynters forsøk på å fremme den totale mediekontrollen av ICG er ikke imaginære:


Poynter publiserte nylig en liste over 515 nyhetsnettsteder de anså som «upålitelige», ei liste samlet fra «falske nyheter»-databaser kuratert primært av Annenberg Public Policy Center ved University of Southern California, Merrimack University, PolitiFact og Snopes. De fordømte ikke bare disse nettstedene som feilinformasjon, men deres opprinnelige artikkel ba annonsører om å svarteliste alle nettsteder på listen. Den senere versjonen ifølge Poynter-leder Barrett Golding: “Fake news er business. Mye av den virksomheten er annonsestøttet. Bortsett fra journalister, forskere og nyhetsforbrukere, håper vi at indeksen vil være nyttig for annonsører som ønsker å stoppe finansiering av feilinformasjon.»


De overspilte handa si. Bakslaget mot dette var så kraftig at Poynter måtte trekke lista og komme med en offentlig unnskyldning, og unnskyldte seg for «svakheter i metodikken». Det var ikke flauhet for etisk svikt, men flere trusler om alvorlige søksmål som forårsaket tilbaketrekninga. Imidlertid skrev Poynters administrerende redaktør Barbara Allen «Vi beklager at vi ikke klarte å sikre at dataene var korrekte før publisering, og beklager forvirringen og uro forårsaket av publiseringen». Men så (for å få leserne til å le), sa hun: «Vi lover å fortsette å holde oss til de høyeste standarder.» En person postet på Twitter: “Junkyard Attack Dogs Pose as Watchdogs“. Korrekt i alle henseender.


Så vidt jeg vet er det ingen faktasjekkere som ikke er en del av dette verdensomspennende nettverket. Noen er sponset og drevet av medieavdelingene fra forskjellige universiteter, men disse avdelingene har mottatt finansiering fra de samme kildene og er derfor underlagt og under kontroll av de samme menneskene.


Disse «samme menneskene» er de som allerede eier og / eller kontrollerer hele massemedialandskapet, inkludert aviser, magasiner, alle TV- og de fleste radionettverk, bokutgivere, bokdistributører som Amazon og Indigo, Hollywood-studioene som styrer virtuelt alle filmer og de fleste TV-programmer. De har også samme kvelertak på det sosiale medielandskapet, samt Google og Wikipedia.


Kommentar: Faktisk.no er en avlegger av Poynter-nettverket


Organisasjonen Faktisk.no som mer og mer framstår som en etterretningsorganisasjon med en politisk agenda, har tydeligvis tatt mål av seg til å sverte steigan.no så mye de kan. De er en direkte avlegger av det «faktasjekker»-nettverket som Romanoff beskriver.


I artikkelen Se det mørke nettverket bak Faktisk.no beskrev vi dette nettverket:

La oss begynne med Poynter, den såkalte faktasjekkerorganisasjonen som Faktisk.no er medlemmer av og får mye opplæring og inspirasjon fra. De ble opprettet med støtte fra Bill & Melinda Gates Foundation.

The Poynter Institute for Media Studies, Inc. fikk i 2015 382.997 dollar fra Gates.


Poynter er forøvrig finansiert av andre svært rike institusjoner, som Charles Koch Foundation, Facebook, Google News Initiative (nettgigantens prosjekt for å kontrollere mediene), National Endowment for Democracy (CIAs sivile front) og Open Society Foundations (Soros), for å nevne noen.


Og som vi vet var jo Bill Gates ikke bare en god venn av den pedofilidømte milliardæren Jeffrey Epstein, Gates er også en stor sponsor av WHO, og Faktisk.no gjør så godt de kan for å forsvare både Gates og WHO fra kritikk.


Her er Poynters egen liste over deres nærmeste sponsorer:


Charles Koch Foundation

 

Democracy Fund

 

Environmental Defense Fund

 

Facebook

 

Foundation to Promote Open Society

 

Gill Foundation

 

Google News Initiative

 

Institute for War and Peace Reporting

 

John S. and James L. Knight Foundation

 

Lumina Foundation

 

MacArthur Foundation

 

Miami Foundation

 

National Endowment for Democracy

 

Newmark Philanthropies

 

Newton & Rochelle Becker Charitable Trust

 

Omidyar Network | Luminate

 

Rita Allen Foundation

 

Robert R. McCormick Foundation


Her er det «filantropiske» multimilliardærer og CIA i skjønn forening. National Endowment for Democracy er som kjent den sivile fronten til CIA. eBay-milliardæren Pierre Omidyar, som står bak et par av sponsorene på denne lista, finansierer den globale informasjonskrigen i samarbeid med CIA. Det var hans Luminate som finansierte The Last Men in Aleppo, propagandafilmen for The White Helmets. Det gjelder også deres kampanjer for regimeskifter. Foundation to Promote Open Society er instrumentet til George Soros, også en aktivist i regimeskifter og propagandakrig.


Les: How tech oligarch Pierre Omidyar funds regime-change networks and partners with CIA cutouts


Når Faktisk.no nå tydeligvis satser på å sverte steigan.no og hjelpe Facebook med eventuelt å fjerne oss, må vi ta det som et kompliment. Det betyr at den norske filialen av det mørke nettverket til Poynter og CIA tar oss alvorlig og ser på oss som en plagsom motstander. Akkurat slik Atlantic Council har gjort før dem:


Les: Atlantic Council advarer mot steigan.no

Kriger føres av flyvåpenet, hæren, marinen – og enheten for psykologisk krigføring, og den siste er den viktigste. De såkalte «faktasjekkerne» er kompanier den psykologiske krigens tjeneste.


*

Romanoffs forfatterskap er oversatt til 32 språk, og hans artikler er lagt ut på mer enn 150 fremmedspråklige nett- og politikknettsteder i mer enn 30 land, samt mer enn 100 engelskspråklige plattformer. Larry Romanoff er en pensjonert ledelseskonsulent og forretningsmann. Han har hatt ledende stillinger i internasjonale konsulentselskaper, og eid en internasjonal import-eksportvirksomhet. Han har vært gjesteprofessor ved Fudan-universitetet i Shanghai og presentert case-studier i internasjonale saker for senior EMBA-klasser. Mr. Romanoff bor i Shanghai og skriver for tiden en serie på ti bøker som generelt er relatert til Kina og Vesten. Han er en av de medvirkende forfatterne til Cynthia McKinneys nye antologi ‘When China Sneezes’. (Kap. 2 - Å håndtere demoner). Hans fulle arkiv kan sees på https://www.moonofshanghai.com/ og http://www.bluemoonofshanghai.com/


Han kan kontaktes på: 2186604556@qq.com


Copyright © Larry RomanoffMoon of ShanghaiBlue Moon of Shanghai, 2021 

iNTERNET ARCHIVE


 

TO INTERNET ARCHIVE -- Re: An urgent request

Please remove this file from archive.org:

Step 1: (a) This is the URL that I want excluded from your website:
https://web.archive.org/web/20230414194235/https://www.moonofshanghai.com/2023/04/en-larry-romanoff-power-behind-throne.html Sincerely, Luisa Vasconcellos

 

 

CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL FRANÇAIS  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff, May 27, 2021

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

READ MORE

L.Romanoff´s interview